Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Εκκίνηση στα play off και play out στη Β Ερασιτεχνική

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στη Β Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας και αύριο Κυριακή (8/3) θα διεξαχθούν οι αγώνες διαβάθμισης στον 1ο όμιλο.

Κι αυτό γιατί στον δεύτερο, το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε χωρίς τη διαδικασία play off-play out, καθώς οι διαφορές ήταν τέτοιες που σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΣ Ημαθίας, δεν προέβλεπαν αγώνες για την ανάδειξη του δεύτερου αλλά και του τελευταίου της βαθμολογίας.

Όσον αφορά τον πρώτο όμιλο, το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις.

Στα play off, ο δεύτερος της βαθμολογίας Ατρόμητος Διαβατού θα αντιμετωπίσει την έκτη ΑΕ Τρικάλων ενώ στο Καμποχώρι, η τοπική ΑΕΚ θα υποδεχτεί την ΑΕ Καψόχωρας.

Οι αγώνες έχουν τον χαρακτήρα των νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι. Αν οι φιλοξενούμενες ομάδες επικρατήσουν τότε, θα ακολουθήσει επαναληπτικός σε ουδέτερη έδρα που θα ορίσει η ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι νικητές από τα δύο αυτά ζευγάρια, θα αγωνιστούν στον τελικό των play off και η ομάδα που θα επικρατήσει, θα πάρει το τέταρτο εισιτήριο ανόδου στην Α Ερασιτεχνική μετά την ΑΕ Σχοινά, τον Άχθο Αρούρη (οι δυο τους αγωνίζονται την επόμενη Κυριακή στον τελικό του υπερπρωταθλητή) και τον ΑΟ Μαρίνας.

Στα play out, η 11η της βαθμολογίας Δόξα Λιανοβεργίου θα αντιμετωπίσει τη 14η Νέα Γενεά Νικομήδειας και ο 13ος ΠΑΟ Παλατίτσια θα υποδεχτεί την ΑΕ Κυψέλης.

Ίδια η η διαδικασία όπως και στα play off, με τη διαφορά πως οι ηττημένοι είναι αυτοί που θα αγωνιστούν μεταξύ τους στη συνέχεια, με στόχο το εισιτήριο παραμονής στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα της αυριανής μέρας (8/3, 15.30)

Play off
Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕ Τρικάλων
ΑΕΚ Καμποχωρίου – ΑΕ Καψόχωρας

Play out
Δόξα Λιανοβεργίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας
ΠΑΟ Παλατίτσια – Δόξα Κυψέλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected