Κατηγορίες
Football League

Μεγάλη νίκη με…buzzer beater η Νίκη Βόλου! (vid)

Της το χρωστούσε η τύχη και της το ανταπέδωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην Καβάλα.

Η Νίκη με τον τρόπο που έχασε τέσσερις βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, με Ολυμπιακό Βόλου και Τρίγλια, κέρδισε εκτός έδρας την Καβάλα και συνεχίζει να ελπίζει για τη δεύτερη προνομιούχο θέση, καθώς ο Ιωνικός αυτοκτόνησε στην Τρίγλια.

Συγκεκριμένα, η βολιώτικη ομάδα κέρδισε στην Καβάλα χάρη σε τέρμα του Κρουθ στο 94’ μετά από όμορφη ενέργεια και σέντρα του Μπαταγίνι. Το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο όταν και δημιούργησε καθαρές ευκαιρίες για να σκοράρει, δεν πλήρωσε το μέτριο ξεκίνημά της στο δεύτερο μέρος και χτύπησε με τον Ισπανό στις καθυστερήσεις, στερώντας από τους γηπεδούχους τη δυνατότητα να αντιδράσουν.

Η απόσταση από τη δεύτερη θέση που συνεχίζει να βρίσκεται ο Ιωνικός, μειώθηκε στους τρεις πόντους και πλέον όλα τα βλέμματα στρέφονται στον τελικό του Ασπρόπυργου όπου η Νίκη θα επιδιώξει να κατακτήσει ακόμη ένα τρίποντο ώστε να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.

Μπορεί η Καβάλα να είχε την μπάλα στα πόδια της για περισσότερο χρονικό διάστημα, στο πρώτο μέρος, όμως η Νίκη ήταν αυτή που δημιούργησε τις καθαρές ευκαιρίες να προηγηθεί. Μόλις στο 2’ το δυνατό σουτ του Μπιτσάκου εξουδετέρωσε ο πορτιέρε των γηπεδούχων ενώ ο Δήμιζας, που έχει φορέσει τη φανέλα της Κ20 της Νίκης στη Σούπερ Λιγκ, είπε «όχι» και στο συρτό σουτ του Κρουθ μέσα από την περιοχή στο 44’.

το φιλμ του αγώνα στο Goalpost

Συνθέσεις

Καβάλα (Π. Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης (49’ λ.τρ. Λ. Ορφανίδης), Γαβρηιλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Καθάριος (87’ Οκάν), Στίκας, Μαϊδανός, Ορφανίδης, Κουτσούμπας, Σκαθαρούδης (71’ Β. Παπαδόπουλος)

Νίκη Βόλου: (Στ. Βεργέτης): Αποστολίδης, Σ. Κυριακίδης, Κάρδαρης (17’ λ.τρ. Κ. Κυριακίδης- 90’ λ. τρ. Βοσκόπουλος), Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ (71’ Καμπαγέρο), Γκαρσία, Κρουθ, Μπαταγίνι

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected