Κατηγορίες
Football League

Στο -2 από τη δεύτερη θέση ο Διαγόρας!

Με γκολ του Γιάννη Μπουρλάκη στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης ο Διαγόρας επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού στον Βόλο και έκανε σπουδαίο βήμα για να μπει στην πρώτη 4αδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν κακό αγωνιστικό πρόσωπο και ηττήθηκαν δίκαια από τον Διαγόρα Ρόδου, ο οποίος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, όπου και κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ, με τον Μπουρλάκη στο 45’. Αξίζει να αναφερθεί πως η αναμέτρηση, Ολυμπιακός Βόλου-Διαγόρας Ρόδου, διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης Βόλου για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Όπως αναφέρει το xxsports, καλύτερος στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης ο “Γηραιός”, που είχε τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις στο 2ο λεπτό με το σουτ του Μπουρλάκη να περνάει άουτ, ενώ στο 14΄ η κεφαλιά του Μπαρμπαρούση πέρασε σύριζα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιδόπουλου. Η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 17΄ απείλησε ξανά με το μακρινό σουτ του Πατσαρούχα. Τρία λεπτά αργότερα ο Γούλας εκτέλεσε κόρνερ, ο Πατσαρούχας σούταρε από κοντά με τον Γιδόπουλο να μπλοκάρει σωτήρια.

Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς στην συνέχεια με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές με τον Διαγόρα να διατηρεί την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, οι «κυανέρυθροι» πάτησαν και πάλι το πόδι στο γκάζι και δικαιώθηκαν. Αρχικά απείλησαν με τον Κασνέτσι να σουτάρει στο 35΄ και τον Γιδόπουλο να διώχνει σε κόρνερ. Στο 41΄ το σουτ του Πατσαρούχα κατέληξε άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ που δικαιούταν ο γηραιός βάσει της εικόνας του πρώτου μέρους. Ο Μπουρλάκης με εξαιρετικό μακρινό σουτ, νίκησε τον Γιδόπουλο και πέτυχε το 0-1.

Στην επανάληψη ο Πέτρος Ρουτζιέρης έδωσε χώρο στους γηπεδούχους και έλεγξε απόλυτα το ματς. Ο Διαγόρας για 45 λεπτά ήταν ανίκητος στην άμυνα και απειλήθηκε ελάχιστα από την ομάδα του Ηλία Σολάκη. Ουσιαστικά η μοναδική υποψία ευκαιρίας για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 62΄ όταν ο Τσίπας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο τελευταίο μισάωρο οι γηπεδούχοι πίεζαν ανορθόδοξα και έπεφταν διαρκώς πάνω στην καλοστημένη άμυνα του Διαγόρα που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Μάλιστα στο 87΄ ο γηραιός άγγιξε και το 0-2, αλλά κεφαλιά του Κασνέτσι σταμάτησε στον Γιδόπουλο. Στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπόρεσε να φανεί ξανά απειλητικός στο ματς και ο Διαγόρας πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη 4αδας.

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ηλίας Σολάκης): Γιδόπουλος, Γραικός (57΄ Μητρόπουλος), Βασιλούδης, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρι, Ράντι (62΄ Κόλα)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουντζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτσι, Καρπαθάκης, Πινιώτης, Μπουρλάκης (80΄ Σερτζίνιο), Μπαρμπαρούσης, Πατσαρούχας (91΄ Αγιώτης), Γούλας (65΄ Μανωλάκης)

φωτ. goalpost.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected