Κατηγορίες
BET

Στοίχημα : Το μεγάλο ντέρμπι του Μάνστεστερ και τα γκολ στην Γερμανία

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος ενός ακόμα όμορφου και ενδιαφέροντος σαββατοκύριακου και πριν εισέλθουμε σε μια πλούσια εβδομάδα γεμάτη σπορ και στοίχημα καλούμαστε να βρούμε παιχνίδια που θα μας κάνουν τη ζωή λίγο πιο εύκολη.

Πολλά τα χθεσινά ματς και πολλά είναι και σήμερα και ενόψει της εβδομάδας που έρχεται με χαρακτηριστικό τις ρεβάνς των αγώνων του Champions League και των πρώτων αγώνων για τη φάση των 16 του Europa League οφείλουμε να δείξουμε τη δέουσα προσοχή. Μέχρι στιγμής με τα όσα είδαμε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τα αποτελέσματα ήταν λίγο πολύ φυσιολογικά και αναμενόμενα στα περισσότερα παιχνίδια των προηγμένων πρωταθλημάτων και αρκετοί ήταν αυτοί που πήγαν ταμείο. Σήμερα είναι περίεργη μέρα με παιχνίδια-παγίδες και ομάδες που θέτουν προτεραιότητα  στα παιχνίδια τους. Έχουμε επιλέξει κυρίως λόγω του χαρακτήρα του το ντέρμπι του Μάντσεστερ και μία ακόμα επιλογή από την Γερμανία, ανάμεσα σε ομάδες που δεν έχουν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα και είναι λίγο πιο ασφαλές και εύκολο να τις προσεγγίσουμε. Καλές αποδόσεις αν συνδυαστούν και σε μια δυάδα αλλά και αν συνδυαστούν με άλλες επιλογές. Πάμε να δούμε αναλύσεις και προτάσεις για κάθε έναν αγώνα ξεχωριστά.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30):

Ξεκινάμε λοιπόν με το πολυπόθητο ντέρμπι του Μάντσεστερ, ένα φοβερά ιστορικό παιχνίδι που αριθμεί πάνω από μισό αιώνα. Δύο μεγάλες ομάδες με σαφείς στόχους κοντράρονται σήμερα και μένει να δούμε πού θα γείρει η πλάστιγγα. Η Γιουνάιτεντ θέλει οπωσδήποτε τόσο μέσω της ευρωπαϊκής της διοργάνωσης όσο και μέσω του πρωταθλήματος να εξασφαλίσει μία προνομιακή θέση για να παίζει και του χρόνου στην Ευρώπη. Οι προσθήκες των Φερνάντες από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Ιγκάλο από την Γουότφορντ φαίνεται ότι έχουν ήδη ταιριάξει και ήταν ό,τι χρειαζόταν η ομάδα του Σόλσκιερ για να πάρει μία ώθηση και να λύσει το θέμα της δημιουργίας και των γκολ. Εντός έδρας προσπαθεί να διαφυλάττει το αήττητο και να σκοράρει και σε μεγάλο βαθμό το καταφέρνει. Θέλει να ‘’ξεπλύνει’’ το αλησμόνητο 1-6 που δέχθηκε το 2011 και εν μέρει τα κατάφερε στις 12/04/15 με το 4-2. Φέτος οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στο θεσμό του κυπέλλου με την Σίτι να αποκλείει την μισητή Γιουνάιτεντ, αν και ηττήθηκε εντός με 0-1. Η Γιουνάιτεντ έχει όμως περιορισμένο ρόστερ και πρέπει να διαχειριστεί σωστά το ματς αφού την Πέμπτη παίζει με την Λίνστερ και την άλλη Κυριακή με την Τότεναμ. 3 αγώνες κρίσιμους θα δώσει σε 7 μέρες. Η Σίτι θα παίξει τώρα με την Σίτι, έπειτα με την Άρσεναλ και μετά με την Μπέρνλι. Επίσης 3 αγώνες σε λίγες μέρες. Κίνητρο, γόητρο και ανάγκη βαθμών είναι τα στοιχεία που της δένουν. Πάμε στα γκολ. GG στο 1.65 (Stoiximan).

Βρες εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Μάιντς-Φορτούνα Ντίσελντορφ (19:00):

Ολοκληρώνουμε με την Μπουντεσλίγκα και με το παιχνίδι της Μάιντς. Η γηπεδούχος υποδέχεται την Φορτούνα, μια επιθετική αλλά κακή αμυντικά ομάδα και αμφότερες είναι διεκδικήτριες για την παραμονή με την Μάιντς αυτή την στιγμή να είναι σε ευνοϊκότερη θέση. Η Φορτούνα είναι ομάδα που παίζει επιθετικά, με αφέλεια και το πληρώνει. Είναι μαχητική αλλά εκτός έδρας είναι αποκαρδιωτική με αποτέλεσμα να χάνει και να μην μπορεί να μαζέψει βαθμούς. Η Μάιντς κοιτά να εκμεταλλευτεί την έδρας της και το έδειξε και με την Πάντερμπορν παίζοντας καλά και με επιθετικό προσανατολισμό. Θα προτιμήσω κι εδώ τα γκολ. GG στο 1.51 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected