Διάφορα - Συνεργάτες

Ολυμπιακός – Γουλβς απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Το πρώτο βήμα στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Γουλβς (22:00) για τους «16» του Europa League.

Την αναμέτρηση προσφέρει απόψε το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας), που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ποδοσφαιρικά ματς σε έναν άνετο χώρο, με το ρόφημα της αρεσκείας σας!

Χωρίς τον κόσμο του λόγω του κορωνοϊού, ο Ολυμπιακός ψάχνει κόντρα στη Γουλβς ένα σκορ που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς της Αγγλίας και παράλληλα, να συνεχίσει την ξέφρενη φετινή πορεία του στην διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός μετά την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ έχει ένα ακόμα αγγλικό εμπόδιο, το οποίο καλείται να ξεπεράσει. Σε αυτή την προσπάθεια οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν την συμπαράσταση του κόσμου τους, αφού η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας, λόγω του κορονοϊού.

Ο Μαρτίνς δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του σε σχέση με τα τελευταία δύσκολα παιχνίδια της ομάδας του, με το 4-3-3 να παραμένει. Από την άλλη ο Σάντο προσανατολίζεται σε σχήμα 3-4-3 που μετατρέπεται κατά την διάρκεια του ματς σε 5-4-1 ή 3-5-2.

Οι πιθανές συνθέσεις

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα-Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί-Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε-Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί

Γουλβς (Σάντο): Ρούι Πατρίσιο-Μπολί, Κόουντι, Σάιλς-Βινάγκρε, Νέβες, Μουτίνιο, Ντόχερτι-Ζότα, Τραορέ, Χιμένες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected