Basket

Παίκτης του Πανιωνίου κατηγορεί την ομάδα για απαράδεκτη συμπεριφορά εν μέσω πανδημίας!

Άστραψε και βρόντηξε κατά των ανθρώπων της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου ο Ντέβιν Σουίτνι.

Ο Αμερικανός άσος με δηλώσεις του στο «Sportando» έκανε λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά από τους ιθύνοντες της ομάδας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «έστειλα μηνύματα στον GM και τον πρόεδρο το Σάββατο, χωρίς να παίρνω απάντηση… Αν δεν έχεις τα χρήματα, απλά πες το, δεν θα κάτσω σαν σκλάβος σου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μου χρωστούν μπόνους και μισθούς και είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα είναι χειρότερα με άλλους συμπαίκτες μου. Είδα τους Αμερικανούς να φεύγουν ο ένας μετά από τον άλλο και έλεγα ότι θα το παλέψω, όχι όμως έτσι.

Έστειλα μηνύματα στον GM και τον πρόεδρο το Σάββατο, χωρίς να παίρνω απάντηση. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που μετρούν, είναι η ασφάλειά μας, δεν ήθελα να κολλήσω τον κορονοϊό στην Ελλάδα χωρίς να έχω πληρωθεί και χωρίς να γνωρίζω αν θα μπορώ να γυρίσω στις ΗΠΑ σε δύο μήνες.

Με αγνόησαν για μέρες και αναγκάστηκα να κλείσω το εισιτήριό μου, είχαν μόνο δικαιολογίες όταν δεν έμεναν στην απόλυτη σιγή. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν παίκτη, είναι ντροπιαστικός ο τρόπος με τον οποίο μου συμπεριφέρθηκαν.

Έχω ένα παιδί, μια οικογένεια, είναι κάτι περισσότερο από το μπάσκετ. Νόμιζα ότι ένας σύλλογος αυτού του επιπέδου θα νοιαζόταν για τους ξένους του, αλλά με αγνόησαν εν μέσω πανδημίας και ήταν ενοχλημένοι επειδή δεν έμεινα.

Πως μπορείς να φέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο; Ο πρόεδρος νευρίασε, όμως θα τον πάμε στο δικαστήριο. Αν δεν έχεις τα χρήματα, απλά πες το, δεν θα κάτσω σαν σκλάβος σου. Κάθε εβδομάδα μας έλεγε κάτι διαφορετικό και τώρα, στη μέση μιας κρίσης, δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Τουλάχιστον απάντα, να έχουμε μια επαφή, μη μου συμπεριφέρεσαι έτσι».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected