Διάφορα

Το sportsup.gr λάτρεψε το “Βινύλιο” και σας το προτείνει ανεπιφύλακτα!

Του Αργύρη Τσιγγενόπουλου, αρχισυντάκτης του sportsup.gr

Το “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” έχει γίνει εδώ και μία εβδομάδα περίπου βίωμα των Ελλήνων (και όχι μόνο), με αποτέλεσμα οι ώρες που περνάμε εντός των τειχών, είτε μόνοι είτε με την οικογένεια μας, να είναι ατελείωτες!

Τα τηλεοπτικά προγράμματα έχουν συρρικνωθεί ένεκα και της επιλογής των καναλιών να αυξήσουν τις ενημερωτικές εκπομπές για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό και εκ των πραγμάτων, οι επιλογές είναι πλέον μετρημένες.

Ένα ωραίο βιβλίο, μία ενδιαφέρουσα ταινία ή ένα επιτραπέζιο παιχνίδι είναι πλέον στην καθημερινότα των πολιτών, ωστόσο για μένα αλλά και τους συνεργάτες του sportsup.gr (όπως μου έχουν εκμυστηρευτεί) έχει προστεθεί στην καθημερινότητα και μια (κατά την άποψη μου) από τις κορυφαίες ιδέες (όπως αυτή) των δημιουργών της εκπομπής “Βινύλιο“!

Από την Τρίτη 17/3 όταν και βγήκε online το πρώτο stream στο youtube, κυριολεκτικά τη λάτρεψα!

Και τη λάτρεψα γιατί, εκτός του αδιαμφισβήτητου ταλέντου των παρουσιαστών (προεξάρχοντος βεβαίως του Αντώνη Κανάκη και των συνεργατών του Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση, Στάθη Παναγιωτόπουλου κ.α.), με επιστρέφει νοερά κάποια χρόνια πίσω, τότε που το πειρατικό ραδιόφωνο ήταν talk of the town και ειδικά στη Θεσσαλονίκη γνώρισε τεράστια άνθηση.

Οι μουσικάρες που βγαίνουν στον αέρα είναι κατόπιν επιλογής των ακροατών-θεατών, οι οποίοι καλούν στο τηλέφωνο (μία και μόνο γραμμή παρακαλώ, στοιχείο βγαλμένο από τη δεκαετία του 80!) και αφιερώνουν το τραγούδι που επιθυμούν, παραθέτοντας παράλληλα ότι τους απασχολεί, ειδικά αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Η γεύση που σε αφήνει στο δίωρο της εκπομπής (καθημερινά από τις 22.00 έως τα μεσάνυχτα) είναι μια υπέρτατη γλύκα, διανθισμένη από τις εκπληκτικές μουσικές επιλογές, που μετατρέπουν το βράδυ μας σε έναν νοσταλγικό περίπατο αλλά και μία τρομερή διέξοδο από την καθημερινότητα.

Φίλε Αντώνη (πόσο σε ζηλεύω να ξερεις, κολλούσα και κορονοϊό για να είμαι στη θέση σου…), φίλε Γιάννη από τα παλιά (συχνάζαμε στο τότε “Forum” στη Ναυαρίνου), Στάθη και Χρήστο να σας έχει ο Θεός καλά και να είστε γεροί και δυνατοί να συνεχίσετε τις εκπομπάρες σας!

Με τιμή,
Αργύρης Τσιγγενόπουλος

Το link της σημερινής εκπομπής ΕΔΩ
Το κανάλι του “Βινυλίου” στο youtube ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected