Κατηγορίες
Basket

Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Σλούκας!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Φενερμπαχτσέ, μέσω της οποίας γνωστοποίησε ότι παίκτες και μέλη της πρώτης ομάδας παρουσίασαν συμπτώματα κορονοϊού, άπαντες στον σύλλογο υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και, όπως διαπιστώθηκε, μεταξύ αυτών που έχουν προσβληθεί είναι και ο Κώστας Σλούκας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, με βάση τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν, εκτός του Έλληνα διεθνούς γκαρντ, θετικοί στον Covid-19 βρέθηκαν επίσης οι Γιάν Βέσελι και Αχμέτ Ντουβερίογλου, καθώς και το στέλεχος της τουρκικής ομάδας μπάσκετ, Τσενκ Ρέντα.

Αναμφίβολα τόσο ο Έλληνας άσος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που διαγνώστηκαν με κορονοϊό αποτέλεσαν «θύματα» της… τουρκικής παράνοιας και της καθυστερημένης διακοπής του εγχώριου πρωταθλήματος μπάσκετ.

Υπενθυμίζεται ότι η γειτονική χώρα καθυστέρησε απελπιστικά να λάβει τα προληπτικά μέτρα, όπως έκαναν οι ευρωπαϊκές χώρες.

Μάλιστα η τουρκική λίγκα συνέχισε κανονικά την αγωνιστική δράση για ένα επιπλέον σαββατοκύριακο, την ώρα που σχεδόν όλος ο πλανήτης είχε «κατεβάσει ρολά».

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η λίστα των μελών της Φενερμπαχτσέ που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τον σύλλογο.

*απόδοση : zougla.gr