Κατηγορίες
Διάφορα

Οι σκέψεις μας δίπλα στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ!

Μία πραγματικά πολύ εύστοχη τοποθέτηση αλιεύσαμε στο διαδίκτυο, σχετικά με τον μεγάλο αγώνα που δίνουν (και) αυτή την περίοδο οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ.

Παράλληλα, περνά και το δικό του μήνυμα στον κόσμο, που οφείλει να μείνει στο σπίτι και να περιορίσει τις μετακινήσεις του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση :

“Το ΕΚΑΒ ως μοναδικός επίσημος φορέας επείγουσας προνοσοκομειακής βοήθειας, στην πρώτη γραμμή, έχει επωμιστεί επιπλέον των επειγόντων περιστατικών, το “βαρύ φορτίο” της διακομιδής ασθενών που είτε νοσούν από τον κορονοϊό είτε είναι ύποπτα κρούσματα που πλέον αρχίζουν και πυκνώνουν…

Υπάρχουν αντοχές, σωματικες/ψυχικές ακόμη, όμως μέχρι πότε;

Ας αναλογιστούμε λίγο το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί σε προσωπικό επίπεδο και με ατομική υπευθυνότητα ας παραμείνουμε μέσα…. Σαν λαός έχουμε αποτύχει… Είναι η πρώτη φορά που το επίσημο κράτος προσπαθεί να λειτουργήσει υπεύθυνα και εμείς ατομικά είμαστε άναρχοι, απείθαρχοι και δείχνουμε χαμηλό επίπεδο κοινωνικής ευθύνης!

Στην Ιταλία 25 μέρες νωρίτερα μετρούσαν 10 νεκρούς… μέχρι χθές μετρούσαν 20-23 νεκρούς / ώρα!!! Ας μη γίνουμε Ιταλία!

Δώστε μας παράταση χρόνου για να κρατήσουμε τις Θερμοπύλες με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες!!!

Στο τέλος όταν γίνει η καταμέτρηση θέλουμε όλοι να δούμε τους δικούς μας υγιείς και εμας τους ίδιους ποίο υπεύθυνους και σοφότερους μετά από μια τέτοια δοκιμασία!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected