Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ : Νέος κύκλος εξ αποστάσεως επιμορφώσεων

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Δια Βίου μάθησης οργανώνει και υλοποιεί επιμορφωτικά προγράμματα που στηρίζονται αποκλειστικά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Τα προγράμματα υλοποιούνται σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education, που είναι αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδειοδότησης 192044348 και εξασφαλίζει τη σίγουρη αναγνώριση και τη μέγιστη μοριοδότηση στους εκπαιδευόμενούς της.

  1. Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση: Ολιστική προσέγγιση
  2. Διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων
  3. Διαπολιτισμική Εκπαίδευση
  4. Θετική Ψυχολογία
  5. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων 

Έναρξη νέου κύκλου εξ αποστάσεως : 4 ΜΑΪΟΥ 2020
Αιτήσεις έως και 30/4/2020

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση (9 μήνες – 450 ώρες)

Ετήσια επιμόρφωση 9 μήνες – 450 ώρες εξ αποστάσεως. Το σεμινάριο αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα σε προσλήψεις για τις δομές εκπαίδευσης προσφύγων και μοριοδοτεί σύμφωνα με τη νομοθεσία εν δυνάμει & μόνιμους εκπαιδευτικούς.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) : Ολιστική προσέγγιση (9 μήνες – 450 ώρες)

Ετήσια επιμόρφωση 9 μήνες – 450 ώρες εξ αποστάσεως. Το σεμινάριο εντάσσει τους ενδιαφερόμενους στους επικουρικούς πίνακες, αναγνωρίζεται στους πίνακες αναπληρωτών, δίνει τη δυνατότητα απόσπασης στους μόνιμους εκπαιδευτικούς στα ΣΜΑΕ και προσμετράται σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων (9 μήνες – 450 ώρες)

Ετήσια επιμόρφωση 9 μήνες – 450 ώρες εξ αποστάσεως. Το σεμινάριο προσδίδει μοριοδότηση στους -υποψήφιους- διευθυντές & υποδιευθυντές στις κρίσεις αξιολόγησης σε δομές Α’Βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων (3 μήνες – 200 ώρες)

Τρίμηνης διάρκειας επιμόρφωση – 200 ώρες εξ αποστάσεως. Το σεμινάριο δίνει τη δυνατότητα για απευθείας συμμετοχή στις εξετάσεις τους ΕΟΠΠΕΠ, αντικαθιστώντας τις 150 ώρες διδακτικής προϋπηρεσίας, σε υποψήφιους εκπαιδευτές ενηλίκων προετοιμάζοντάς τους παράλληλα για τις εξετάσεις πιστοποίησης.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Θετική Ψυχολογία (9 μήνες – 600 ώρες)

Ετήσια επιμόρφωση 9 μήνες – 450 ώρες εξ αποστάσεως.

ΕΝΑΡΞΗ: 4 ΜΑΪΟΥ 2020

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αναπτύξει τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να χρησιμοποιούν εποικοδομητικά θετικά συναισθήματα και θετικές εμπειρίες, και να αναγνωρίζουν και να αναπτύσσουν το δυναμικό των ίδιων και όσων είναι γύρω τους.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Πώς θα παρακολουθώ την επιμόρφωση;
Ο εκπαιδευτικός σχεδιασμός ακολουθεί τη μεθοδολογία που υποστηρίζει την μικτή (blended) εξ Αποστάσεως ηλεκτρονική μάθηση, ένα συνδυασμό ασύγχρονης και σύγχρονης εκπαίδευσης, με απώτερο στόχο την εξοικείωση των συμμετεχόντων με το εκπαιδευτικό υλικό. Το εκπαιδευτικό και υποστηρικτικό υλικό του προγράμματος είναι αναρτημένο στην πλατφόρμα από την έναρξη του σεμιναρίου.

Ποιες είναι οι εκπαιδευτικές απαιτήσεις του προγράμματος από εμένα;
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ανατίθενται στους εκπαιδευόμενους συγκεκριμένες εργασίες. Επίσης, οι εκπαιδευόμενοι για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα πρέπει να έχουν απαντήσει σε 12 κουίζ (1 για κάθε ενότητα), με συγκεκριμένο ποσοστό επιτυχίας 60%.

Τι θα λάβω με το πέρας του προγράμματος;

  • Βεβαίωση Παρακολούθησης Επιμόρφωσης από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου
  • Μοριοδότηση: Τα εξ αποστάσεως σεμινάρια αποτελούν προσόντα διορισμού σε οποιεσδήποτε μελλοντικές προκηρύξεις προσλήψεων εκπαιδευτικών -και όχι μόνο-, οι οποίες απαιτούν την απόδειξη του αντίστοιχου γνωστικού αντικειμένου.
  • Αυξημένα επαγγελματικά προσόντα ανάλογα του θεματικού αντικειμένου.
  • Χαμηλά δίδακτρα, με έκπτωση 10% σε επόμενη επιμόρφωση από τα παρεχόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα της Easy Education που θα πραγματοποιήσει εγγραφή ο εκπαιδευόμενος. (Η έκπτωση ισχύει σε εγγραφή εκπαιδευόμενου που θα έχει ολοκληρώσει με επιτυχία κάποιο από τα παραπάνω προγράμματα σπουδών).
  • ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό σεμινάριο 100 ωρώνστην Οργάνωση και τον Σχεδιασμό Διδασκαλίας σε ενήλικους και ανήλικους εκπαιδευομένους.

Ποιο είναι το κόστος τους προγράμματος;
Το κόστος των προγραμμάτων είναι χαμηλό παρά τη διασφαλισμένη ποιότητα κατά την παροχή υπηρεσιών. Επίσης, διατίθενται προβλεπόμενες εκπτώσεις της τάξεως έως και 50% σε κοινωνικές κατηγορίες. Σε κάθε περίπτωση, πλην της προεξόφλησης, το ανερχόμενο ποσό διακανονίζεται σε δόσεις. Για το κόστος παρακολούθησης του καθενός προγράμματος μπορείτε να δείτε το αναλυτικό μενού “Κόστος Προγράμματος” από το μενού ή πατήστε:

Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση: Ολιστική προσέγγιση
Διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων
Διαπολιτισμική Εκπαίδευση
Θετική Ψυχολογία
Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Πως μπορώ να εγγραφώ σε πρόγραμμα που με ενδιαφέρει;

1. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση.

2. Ακολουθήστε τα βήματα ολοκλήρωσης της εγγραφής σας που θα σας αποσταλούν σε ένα αυτόματο απαντητικό email μετά την υποβολή της φόρμας σας.

 

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Θα χαρούμε να φανούμε χρήσιμοι με τις υπηρεσίες μας και τηλεφωνικά:

Help Desk 210 300 9703 (Δευ-Παρ 10.00-16.00)

Μπορείτε πάντα να μας στείλετε email για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω επιμορφωτικά προγράμματα στο

info@kedivim-panteion.gr

ή να περιηγηθείτε στον χρόνο σας στο

www.kedivim.panteion.gr 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected