Κατηγορίες
Αθλήματα

Αντρέα Πέτκοβιτς : «Ο Τόμιτς έλεγε ψέματα για τον ιό»

Όπως αποκάλυψε η Andrea Petkovic, ο Bernard Tomic δεν έλεγε την αλήθεια όταν ισχυρίστηκε ότι είχε συμπτώματα και πως πιθανότατα είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, πριν μερικές μέρες.

Όταν ξεκινούσε η έξαρση του COVID-19 σε Ευρώπη και Αμερική και ξεκινούσαν σιγά-σιγά να ακυρώνονται όλα τα τουρνουά, ο Tomic είχε πει δημόσια πως μπορεί να είναι το πρώτο κρούσμα του ιού από την κοινότητα του τένις, καθώς είχε τα συμπτώματα.

«Ακόμα δεν έχω κάνει το τεστ, αλλά έχω όλα τα συμπτώματα. Πιστεύω πως το κόλλησα όταν ταξίδευα από το Μοντερρέι του Μεξικού. Τώρα είμαι στο Μαϊάμι και είμαι σε καραντίνα, όπως με συμβούλεψαν», είχε δηλώσει ο 27χρονος Αυστραλός.

Τελικά απ’ ότι φαίνεται δεν έλεγε την αλήθεια, καθώς επικοινώνησε μαζί του η Andrea Petkovic και της εξήγησε πως ήταν μια στιγμιαία ανοησία.

«Συχνά μιλάει χωρίς να σκέφτεται, την τελευταία φορά που το έκανε αυτό ήταν με τον κορονοϊό. Του έστειλα μήνυμα πριν λίγες μέρες και παραδέχτηκε πως το έβγαλε απ’ το μυαλό του και δεν ξέρει γιατί το έκανε αυτό», αποκάλυψε η Petkovic, σύμφωνα με το gotennis.ru.

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού στο τένις ήταν ο 20χρονος Βραζιλιάνος Thiago Wild, ο οποίος ανακοίνωσε τα νέα την Τετάρτη.

*tennisnews.gr