Κατηγορίες
Super League 1

Παράταση αναστολής έως 24/4 στο πρωτάθλημα της Super League

Το Δ.Σ της Super League μετά από μια σχεδόν δύο ωρών τηλεδιάσκεψη αποφάσισαν την παράταση της αναστολής του πρωταθλήματος έως τις 24/4.

Μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης που ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το Δ.Σ της Super League ανακοίνωσε την παράταση της διακοπής του πρωταθλήματος μέχρι και τις 24/4. Φυσικά πριν αυτή την ημερομηνία θα διεξαχθεί νέα τηλεδιάσκεψη για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ομόφωνα το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι η αναστολή του Πρωταθλήματος παρατείνεται μέχρι τις 24 Απριλίου 2020.

Ομόφωνα επίσης αποφασίστηκε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, πριν τις 24 Απριλίου.

Παράλληλα ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, θα αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τη νομική και την οικονομική υπηρεσία της Super League και με την κατά περίσταση συμμετοχή εμπειρογνομώνων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων π.χ. σε θέματα αδειοδότησης.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected