Κατηγορίες
Basket

Οριστική διακοπή και στο Ισπανικό πρωτάθλημα

Η ACB ανακοίνωσε και επίσημα πλέον πως το πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά για τη φετινή χρονιά.

Το μέλλον όμως των ομάδων που διεκδικούν πρωτάθλημα και κάποιες που παλεύουν για τη σωτηρία τους είναι αβέβαιο καθώς δεν υπάρχει ακόμη σχετική ανακοίνωση για αυτό.

Η Ισπανία αποτελεί μια χώρα η οποία έχει “πληγωθεί” σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία του κορονοϊού. Με τις εξελίξεις να τρέχουν και τον ιό να χτυπά με περισσότερα κρούσματα καθημερινά στη χώρα, η απόφαση της ACB να διακόψει οριστικά για φέτος το πρωτάθλημα, φαντάζει στους περισσότερους λογική.

Όπως αναφέρει το basketblog, παρά την επίσημη ανακοίνωση της διακοπής του Ισπανικού πρωταθλήματος, η διοργανώτρια αρχή δεν ξεκαθάρισε το τι θα γίνει για τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Άρα όπως γίνεται αντιληπτό, το μέλλον του της ACB φαντάζει προς το παρόν αβέβαιο και κανείς δεν γνωρίζει τι έπεται στη συνέχεια.

Υπενθυμίζουμε πως η αρχική σκέψη της διοργανώτριας αρχής ήταν να συζητηθεί το μέλλον του πρωταθλήματος στις 24 Απριλίου. Ωστόσο με τα νέα δεδομένα της κατάστασης της χώρας στην πανδημία αυτή, τα γεγονότα άλλαξαν και πλέον αναμένουμε τις νέες εξελίξεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected