Κατηγορίες
Διάφορα

Μόλις 25 Mirage GT κυκλοφορούν, η μία μετατράπηκε σε…ακορντεόν! (vid)

Ο Μπεν Τσεν είναι γνωστός για τις τάσεις καταστροφής πανάκριβων αυτοκινήτων, με τελευταίο θύμα του μια Mirage GT, ειδική έκδοση της Porsche Carrera GT που κατασκευάστηκε σε 25 αντίτυπα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, το lockdown ισχύει κανονικά στη Νέα Υόρκη, όχι όμως και για τον Μπεν Τσεν, που είδε την απουσία αυτοκινήτων από τους δρόμους ως ευκαιρία για να τους μετατρέψει σε πίστα! Έβγαλε βόλτα το αυτοκίνητό του λοιπόν, μια Mirage GT που βασίζεται στη γνωστή μας Porsche Carrera GT και κατέληξε να την καταστρέψει, παίρνοντας μαζί του και τέσσερα ακόμη παρκαρισμένα αυτοκίνητα! Οι αρχές προχώρησαν σε σύλληψη καθώς βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, 7 Απριλίου.

Το πιο ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, έχει καταστρέψει αρκετά supercars. Ένα από τα θύματά του ήταν μια McLaren 12C, ενώ υπάρχουν στοιχεία ότι έχει συμβεί το ίδιο και με μια Lamborghini Murcielago SV. Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω τον βλέπουμε να βγαίνει από ένα πρατήριο καυσίμων με την προσωπική του Mercedes CLK GTR και… πονάμε με το χτύπημα του αυτοκινήτου στο έδαφος, λόγω της ελάχιστης απόστασης που έχει από την άσφαλτο.