Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κατηγορίες για υπεξαίρεση στη Μπαρτσελόνα!

Οξύνεται η διοικητική κρίση στην Μπαρτσελόνα, καθώς χθες το βράδυ έξι μέλη του διοικητικού συμβουλίου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, λόγω των διαφωνιών με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Κυριότερος εξ αυτών, ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα» Εμιλι Ρουσάουντ, που θεωρείτο και ως ένας πιθανός διάδοχος του Μπαρτομέου στις εκλογές που είναι προγραμματισμένες για το 2021.

Ο Ρουσάουντ, μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο για κακοδιαχείριση κονδυλίων, χωρίς πάντως να ενοχοποιήσει συγκεκριμένο άτομο.

«Όταν πληρώνεις ένα εκατομμύριο ευρώ, για κάτι που αξίζει 100.000… Δεν ξέρω ποιος ήταν, αλλά μπορείτε να πάρετε μια ιδέα», δήλωσε ο τέως αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, αναφερόμενος προφανώς στα χρήματα που δόθηκαν σε εταιρεία για την περιβόητη παρακολούθηση των social media, μία υπόθεση που αποκαλύφθηκε τον περασμένο μήνα και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο εσωτερικό του συλλόγου.

Εκτός του Ρουσάουντ, τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν επίσης οι Ενρίκε Τομπάς, Σίλβιο Ελίας, Γιόσεπ Ποντ, Μαρία Τεϊσιδόρ και Ζόρντι Καλσαμίλια.

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ