Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Ακόμη μία σπουδαία κίνηση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και τις κοινωνικές του ευαισθησίες και απέδειξε ότι η καρδιά του παραμένει «χρυσή» και τα λεφτά και η δόξα δεν αλλοίωσαν τον σπουδαίο χαρακτήρα του.

Όπως αναφέρει το basketblog, ο παίκτης των Bucks δώρισε ακουστικά για υπολογιστές σε παιδιά του Μιλγουόκι, για να τα βοηθήσουν στα μαθήματα τηλεδιάσκεψης, αφού είναι εγκλωβισμένα σπίτι λόγω του Covid-19 και φυσικά τα σχολεία είναι κλειστά.

Ο «Greek Freak» είχε ως σύμμαχο στην δωρεά του, την εταιρεία JBL με την οποία συνεργάζεται. Ο Έλληνας παίκτης εξήγησε τον σκοπό της πράξης του σε post που έκανε και στο οποίο ανέφερε: «Συνεργαστήκαμε με την JBL, που είμαστε εδώ και καιρό μαζί και δωρίσαμε ακουστικά σε παιδιά του Μιλγουόκι, έτσι ώστε να τα βοηθήσουμε να προσαρμοστούν στην εκμάθησης των μαθημάτων εξ αποστάσεως. Η ζωή μπορεί να είναι διαφορετική τώρα, αλλά θα το περάσουμε κι αυτό μαζί».

Αυτό ήταν απλά άλλη μια πράξη αγάπης και προσφοράς του Αντετοκούνμπο.

Προ ημερών ο «Greek Freak» και η οικογένειά του προσέφεραν 10.000 μάσκες στη μάχη κατά του κορονοϊού, για να διανεμηθούν άμεσα στους εργαζομένους του Δήμου, αλλά και τις ευπαθείς ομάδες.

Στις 13/3/2020 ο Giannis θυμήθηκε τις δύσκολες οικονομικές ώρες, που περνάνε οι ωρομίσθιοι εργαζόμενοι στα γήπεδα μετά την απόφαση για διακοπή του ΝΒΑ και κλείσιμο των κλειστών γηπέδων, λόγω του Covid-19. Ο Αντετοκούνμπο δίνει 100.000 δολάρια από την τσέπη του για να πάνε στους υπαλλήλους του «Fiserv Forum». Οι Μπακς ακολούθησαν το παράδειγμά του και «ματσάρουν» την προσφορά του.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2020 μετά το All Star Game δώρισε 100.000 δολάρια στον οργανισμό «After School Matters» και στην συνέχεια έδωσε άλλες 100.000 δολάρια στον ίδιο οργανισμό μαζί με τους συμπαίκτες του στην Giannis Team.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected