Κατηγορίες
Basket

“Μυθικό” το συμβόλαιο του Μιλουτίνοφ στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Το χρονικό μιας μεταγραφής που… ψηνόταν εδώ και μήνες, έδειξε ότι θα έχει ολοκληρωθεί νωρίτερα αλλά όλο αναβαλλόταν, ολοκληρώθηκε.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα είναι σύντομα κάτοικος Μόσχας και παίκτης της ΤΣΣΚΑ, αφήνοντας μετά από πέντε χρόνια τον Ολυμπιακό και αντικαθιστώντας στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη τον Κώστα Κουφό που δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Ο 25χρονος Σέρβος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας encestando.es που αποκάλυψε την υπογραφή του συμβολαίου, την οποία πλέον επιβεβαιώνουν διάφορες πηγές, θα πάρει ένα από τα πέντε υψηλότερα συμβόλαια που κυκλοφορούν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, πίσω από Μίροτις, Σβεντ και Ντε Κολό!

Οι πληροφορίες του Basketa.gr αναφέρουν ότι το συμβόλαιο του Μιλουτίνοφ είναι τριετές και οι απολαβές του θα ξεπεράσουν για αυτό το διάστημα τα 7 εκατομμύρια ευρώ!

Οσο για τον Ολυμπιακό, που δεν είχε κάποιον λόγο στην υπόθεση αφού το συμβόλαιο έληγε, έχει προχωρήσει στην συμφωνία με τον 25χρονο (2,01) Αμερικανό Χασάν Μάρτιν τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected