Αθλήματα

Σπουδαία πρωτοβουλία του Ράφαελ Ναδάλ, μίλησε με βιντεοκλήση σε ασθενή με κορονοϊό

Εκτός από τις δωρεές που έχει κάνει αυτή την περίοδο, ο Rafael Nadal έχει κάνει και μικρότερες, αλλά εξίσου σημαντικές χειρονομίες. Μια απ’ αυτές ήταν η χθεσινή επικοινωνία που είχε μέσω βιντεοκλήσης, με ασθενή του κορονοϊού.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Nadal, ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές στην Ισπανία και είδωλο για πάρα πολλούς ανθρώπους, συνεχίζει να δείχνει το καλό παράδειγμα σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή.

Εκτός από τις δωρεές στα νοσοκομεία, ο Rafa συμμετέχει και σε άλλες δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες κάνει σπουδαίες χειρονομίες. Όπως η χθεσινή του επικοινωνία με ασθενή του κορονοϊού στο νοσοκομείο του Sagunto στη Βαλένθια.

“Σίγουρα θα είσαι σύντομα καλά. Ίσως δεν θα τρέξεις αμέσως 20 χιλιόμετρα, αλλά πριν ακόμα το καταλάβεις θα είσαι σε θέση να το κάνεις”, αστειεύτηκε ο Nadal, στην επικοινωνία που είχε μέσα από τη βοήθεια της τεχνολογίας με τον ασθενή.

“Σήμερα έχουμε μια όμορφη ιστορία, για να ολοκληρώσουμε την Πέμπτη μας. Ένας ασθενής του νοσοκομείου του Sagunto, είχε την ευκαιρία να κάνει βιντεοκλήση από το δωμάτιο με τον τενίστα Rafael Nadal”, ανέφερε η δημοσίευση από τον λογαριασμό του τμήματος υγείας του Sagunto στο Twitter.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected