Κατηγορίες
Διάφορα

Εκπληκτικό βίντεο από την “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” : Σήμερα να μην αφήσουμε κανέναν μόνο

Μπορεί οι γνώριμοι δρόμοι της πόλης να έχουν ερημώσει, τα καταστήματα, οι επιχειρήσεις, τα σχολεία να είναι κλειστά για να προφυλάξουμε τους συνανθρώπους μας κι όσους αγαπάμε, όμως αύριο θα βρεθούμε ξανά, όλοι μαζί, κερδίζοντας τη μάχη για τη ζωή.

Όπως αναφέρει το zougla.gr, το νέο βίντεο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» είναι γεμάτο ελπίδα για τις ημέρες που θα έρθουν και μεταφέρει ένα ξεχωριστό, ανθρώπινο μήνυμα συμπαράστασης στους πιο ευάλωτους και σε εκείνους που μας έχουν ανάγκη πιο πολύ από ποτέ. Μας καλεί να μην χάνουμε την πίστη και την ελπίδα μας στη ζωή και μας παροτρύνει να μην αφήσουμε κανέναν αβοήθητο σε αυτές τις πρωτόγνωρες μέρες που ζούμε όλοι.

Εν μέσω πανδημίας,η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» προσαρμόζει τις ήδη υπάρχουσες δράσεις της στη νέα πραγματικότητα. Τα συσσίτια για τους άστεγους συνανθρώπους μας γίνονται εβδομαδιαία περιλαμβάνοντας όλα τα γεύματα των ημερών, οι διανομές των «δεμάτων αγάπης» γίνονται κατ’ οίκον, από πόρτα σε πόρτα, ενώ το φετινό Πάσχα οι άνθρωποι της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» μοίρασαν αρνί, ψάρια, κόκκινα αυγά και πασχαλινά κουλουράκια στα σπίτια των οικογενειών που χρειάζονται την έμπρακτη βοήθεια όλων μας.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας με αφορμή το κοινωνικό μήνυμα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τις Πάσχα αναφέρει: «Μπορεί φέτος να περάσαμε ένα διαφορετικό και παράξενο Πάσχα, όμως θέλουμε να θυμίσουμε σε όλους ότι το πιο σημαντικό αγαθό είναι η υγεία μας. Με την πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, εμείς στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συνεχίζουμε τις δράσεις μας στις δομές, στο δρόμο κι όπου άλλου υπάρχει ανάγκη ώστε κανένας συνάνθρωπός μας να μη νιώσει μοναξιά και εγκατάλειψη».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected