Αθλήματα

Μαρία Σάκκαρη : 5.000 ευρώ για την εμφάνιση της (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη προσέφερε την εμφάνισή της από το Australian Open, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των “16”, για τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό και δημοπρατήθηκε για 5.000 ευρώ, μέσα από το πρόγραμμα “Ζήσε Αθλητικά”.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μπήκε μαζί με άλλους σπουδαίους Έλληνες αθλητές στη μάχη ενάντια στην πανδημία και προσέφερε την εμφάνιση που είχε στο πιο πρόσφατο Grand Slam, το οποίο ήταν και το καλύτερό της, φτάνοντας μέχρι τον 4ο γύρο.

Η εμφάνιση της Μαρίας δημοπρατήθηκε για 5.000 ευρώ και αποτέλεσε μια πολύ σημαντική προσθήκη στο πρόγραμμα του “Ζήσε Αθλητικά”, το οποίο ενισχύει το Υπουργείο Υγείας και τα ελληνικά νοσοκομεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχης με την πανδημία.

Συνολικά έως τώρα έχουν συγκεντρωθεί 24.000 από τις δημοπρασίες, έχοντας κλείσει επίσης η ρακέτα του Στέφανου Τσιτσιπά από το ATP Finals (5.500 ευρώ), η φανέλα του Νίκου Γκάλη (8.500 ευρώ) και τα γάντια του Μιχάλη Ζαμπίδη (5.000 ευρώ).

Θα ακολουθήσουν μια εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια, με την οποία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα Παγκόσμια Κύπελλα σε Μελβούρνη και Μπακού, μια φανέλα του Φάνη Γκέκα από το Μουντιάλ της Βραζιλίας του 2014, καθώς και το βραβείο διαιτησίας του Μιχάλη Κουρέτα, από τον τελικό του World League μεταξύ ΗΠΑ και Αυστραλίας στο πόλο γυναικών, το 2009 στην Αγία Πετρούπολη.

“Αντί 5.500 ευρώ δημοπρατήθηκε η ρακέτα του Τσιτσιπά και 5.000 ευρώ η εμφάνιση της Σάκκαρη, τα οποία προστέθηκαν στα 8.500 ευρώ για τη φανέλα του Γκάλη και στα 5.000 ευρώ για τα γάντια του Ζαμπίδη, ενώ οι δημοπρασίες συνεχίζονται με αντίστοιχα ενθύμια Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας”, ανέφερε η ανακοίνωση της ΓΓΑ.

“Στα 24.000 ευρώ έφτασαν ήδη τα έσοδα των δημοπρασιών προσωπικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας, από τη σπουδαία καριέρα και τις αθλητικές τους επιτυχίες. Οι δημοπρασίες διεξάγονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά», του Υφυπουργείου Αθλητισμού και τα χρήματα κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό του Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας, στην Τράπεζα Πειραιώς, για την ενίσχυση του αγώνα της χώρας μας ενάντια στον κορωνοϊό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected