Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

Δημοσκόπηση sportsup.gr Vol2 : Σε σύγχυση ο κόσμος όσον αφορά την επανεκκίνηση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων!

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η δεύτερη δημοσκόπηση του sportsup.gr, με την οποία όσοι επέλεξαν τη συνέχιση της Γ Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων, έλεγαν την άποψη τους για τον τρόπο επανεκκίνησης των αγώνων.

Θυμίζουμε πως στην πρώτη δημοσκόπηση (ΕΔΩ), το 54.38% των αναγνωστών ζήτησε την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και έτσι χθες, δώσαμε τη δυνατότητα να καταθέσουν την άποψη τους για το πως πρέπει να υπάρξει ξανά σέντρα τόσο στη Γ Εθνική όσο και στα τοπικά.

Κι όμως, στη δεύτερη αυτή δημοσκόπηση στην οποία συμμετείχαν 2011 μοναδικοί αναγνώστες, το 32.43% (652 ψήφοι) είχε την άποψη πως τα πρωταθλήματα δεν πρέπει να συνεχιστούν, καθώς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και των λοιπών εμπλεκομένων.

Αυτό φανερώνει πως όσο περνούν οι μέρες και η αβεβαιότητα αυξάνεται (παρά τη μείωση των κρουσμάτων στη χώρα μας), ο κόσμος θεωρεί πως η επιστροφή στην κανονικότητα είναι δύσκολη, καθώς αφορά ζήτημα υγείας.

Δεύτερη επιλογή των αναγνωστών με ποσοστό 29.73% (598 ψήφοι) ζήτησαν την επιστροφή με μια μίνι περίοδο προετοιμασίας και αγώνες μέσα στον Ιούνιο (όπως ανέφερε σχετικά ο Υφυπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης), ενώ το 22.97% (462) τόνισε πως οι αγώνες θα πρέπει να συνεχιστούν σύμφωνα με το πρόγραμμα (& με τυχόν εμβόλιμες αγωνιστικές) αλλά χωρίς θεατές.

Το 10.81% (271 ψήφοι) θεωρεί πως θα πρέπει να διεξαχθούν αγώνες μόνο για την κανονική περίοδο & να ακυρωθούν τα play off-play out όπου υπάρχουν ενώ το 4.05% (81) πιστεύει πως πρέπει να υπάρξει αρχικά μία μίνι προετοιμασία και όλοι οι αγώνες που έχουν μείνει (μαζί με play off-play out) να γίνουν κανονικά από εκεί που σταμάτησαν.

δείτε τη δημοσκόπηση :

[yop_poll id=”2″]

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected