Κατηγορίες
Αθλήματα

Roland Garros: Νέα αναβολή μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού Τύπου, το Roland Garros αναμένεται να πάρει νέα αναβολή, για τις 27 Σεπτεμβρίου.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ ανήκει στη γαλλική εφημερίδα Le Parisien και αναφέρει πως το Grand Slam του Παρισιού θα καθυστερήσει να ξεκινήσει ακόμα μια εβδομάδα, παίρνοντας μια νέα αναβολή, για την 27η Σεπτεμβρίου.

Αυτό σημαίνει πως το Roland Garros θα διεξαχθεί στο διάστημα 27 Σεπτεμβρίου με 11 Οκτωβρίου, εφόσον δεν ακολουθήσει μια νέα αναβολή ή ακύρωση.

Θυμίζουμε πως το χωμάτινο Grand Slam είχε ανακοινώσει από τον προηγούμενο μήνα τη μεγάλη είδηση της αναβολής του, καθώς από τα τέλη Μαΐου, όταν και θα ξεκινούσε, μεταφέρθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Parisien, η νέα αναβολή είναι μια πρωτοβουλία της ATP και της WTA, που θέλουν να δημιουργήσουν μερικές εβδομάδες κενό ανάμεσα στο US Open και στο Roland Garros, ώστε να υπάρξει μια χωμάτινη σεζόν, με τα κοινά τουρνουά της Μαδρίτης και της Ρώμης.

Το US Open είναι προγραμματισμένο να γίνει από τις 31 Αυγούστου έως τις 13 Σεπτεμβρίου και η ATP έχει εκφράσει την επιθυμία της να μεταφέρει το αμερικανικό Grand Slam λίγο νωρίτερα, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες με την πανδημία.

*tennisnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected