Κατηγορίες

Σαν σήμερα, 24 Απριλίου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινιάζει μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013
1. Ήττα της Βέροιας Κ20 στην Παιανία από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού. Τα γκολ για τους “πράσινους” ο Δώνης (80′) και ο Γιαννιτσάνης (87′). Η σύνθεση της “Βασίλισσας” : (Γαϊτάνος) Βόλτσης, Παπαγεωργίου, Ουνγιαλίδης (83’ Πατσιαβούρας), Σαρακατσιάνος, Σίμος Ε., Σιμιχανίδης, Μουρατίδης, Λίτσι, Τσόλκας (46’ Ντόγος), Κουκουράκης, Χαραλαμπίδης (65’ Σίμος Ν.).

2. Πραγματοποιήθηκε η 10η και τελευταία αγωνιστική των δύο ομίλων της Γ Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας. Ποντιακή Νεολαία Άραχου,  Δόξα Λιανοβεργίου, Ακαδημία Μακροχωρίου και Ερμής Τριλόφου προβιβάστηκαν στη Β κατηγορία. Τα αποτελέσματα : (1ος όμιλος) Ποντιακή Νεολαία Άραχου – Δόξα Επισκοπής  7-2, Δόξα Λιανοβεργίου – Κένταυρος Μελίκης  6-0, Μέγας Αλέξανδρος Νεοχωρίου – ΑΕ Σχοινά  0-2 (2ος όμιλος) Μέγας Αλέξανδρος Βέροιας – Ακαδημία Μακροχωρίου  3-8,  Ακαδημία Νάουσας – Ερμής Τριλόφου  4-5, Ρεπό : Προμηθέας Βέροιας.

3. Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ημαθίας αναδείχτηκε ο Δημήτρης Χριστοφορίδης. Αντιπρόεδροι οι Βασίλης Αργυρίου και Τόλης Τερζής.

4. Ανέβηκε στο κανάλι του youtube του ImathiaSportsNews το βίντεο με την παρουσίαση του 2ου Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού, αλλά και τις βραβεύσεις σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν τη σεζόν 2012/2013 για τις επιδόσεις τους.

Το βίντεο :

2014
Ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε με 27-23 του Αρχέλαου στην Κατερίνη, ο οποίος υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Τα γκολ των “ερυθρολεύκων” : (Χρήστος Τζουβάρας) Παντελίδης Χ., Μιχαηλίδης 2, Αποστολίδης,, Αρβανιτίδης, Δομπρής 3, Γ. Μπαντής 4, Μπαντής Δ. 3, Κορωνάς, Ζλατάνος, Παπαδόπουλος 6, Αν. Παντελίδης, Δραγκόλας 3, Κωστακίδης Αθ., Πάβλοβιτς 6, Ντόβας, Τσιρογιάννης.

2015

2016

1.Ήττα για τη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και συγκεκριμένα στην Κομοτηνή από τη Ροδόπη 87 (2-1). Το γκολ τις ¨”πράσινες” σημειώθηκε με αυτογκόλ της Κουφού.

2. Tελευταία αγωνιστική για τον 3o όμιλο της Γ΄ Εθνικής Μπάσκετ και στο ΔΑΚ Μελίκης ο ΓΑΣ επικράτησε με 100-96 του ΓΣ Σιάτιστας

2017

2018

2019
1. Ήττα των ανδρών του Φιλίππου Βέροιας από τον Άρη Νίκαιας (26-24), ο οποίος ισοφάρισε τη σειρά των play out της Handball Premier. Τα γκολ των “ερυθρολεύκων” : (Παυλίδης): Τζίμπουλας 1, Ταραμονλής, Παντελίδης 1, Τάσκοβιτς 2, Καλλιαρίδης 1, Παπαγιάννης, Τριανταφυλλίδης, Κωστακίδης 10, Αποστολίδης 2, Κουκουτσίδης, Δάσκαλος, Κορωνάς, Φιλόσογλου 1, Στανκίδης, Παπαδόπουλος 6, Τζωρτζίνης.

2. Με τη συμμετοχή οκτώ συνολικά Ακαδημιών, σε τρία γήπεδα της Ημαθίας (Ταγαροχώρι, Μακροχώρι και Δημοτικό Στάδιο Βέροιας), για μια διοργάνωση που αφιερώθηκε στη μνήμη των αδικοχαμένων Αστέριου Μαρκούση και Χρήστου Πετρίδη, έπεσε σήμερα η αυλαία με τη διεξαγωγή των ημιτελικών και τελικών αντίστοιχα. Νικητής του τουρνουά ο ΠΑΟ Κουλούρας, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με την παρουσία του, καθώς κατέκτησε το τρόπαιο χωρίς να δεχτεί γκολ(!) και μάλιστα είχε στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, τον Χρήστο Τεμιρτζόγλου.

3. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 9ο Πασχαλινό Τουρνουά της Xanthi FC στα Πηγάδια, στο οποίο συμμετείχε η Ακαδημία Βέροιας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected