Κατηγορίες
BET

Στοίχημα : Συνδυασμοί και γκολ με κόντρα στις έδρες!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και των σπορ!

Σιγά σιγά, και για να είμαστε ειλικρινείς, δίχως να το καταλάβουμε, ολοκληρώνεται και αυτή η εβδομάδα η οποία ήταν λίγο πιο ενδιαφέρουσα και πιο πλούσια σε αγώνες από ό,τι η προηγούμενη. Είχαμε παιχνίδια, θα έχουμε αρκετά παιχνίδια με 3 πρωταθλήματα να διεξάγονται από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, οπότε σιγά σιγά το κουπόνι θυμίζει καλοκαίρι, αν και είναι πολύ νωρίς να το πούμε αυτό. Έως τότε μπορούμε να διασκεδάσουμε παίζοντας φρουτάκια οπαπ δωρεάν online.

Κατά την χθεσινή ημέρα, για να κάνουμε τον συνηθισμένο απολογισμό, εκτιμώ πως οι παίκτες που τόλμησαν να πάνε σε γκολ και σε φαβορί από τι Ρεζέρβες της Λευκορωσίας, μάλλον χάρηκαν και ικανοποιήθηκαν, αφού τόσο η Νέμαν 2 όσο και η Δυναμό Μινσκ 2 κέρδισαν με over 2.5. Μάλιστα, συμπεραίνουμε ότι, έχουμε ένα αξιόπιστο και καλό πρωτάθλημα για στοιχηματισμό, εφόσον δεν προσεγγίζεται από πολύ κόσμο και είναι πιο ‘’ελεύθερο’’. Για σήμερα, κοιτώντας το κουπόνι μας έχουμε μόνο Λευκορωσία, αλλά εμείς θα προχωρήσουμε σε μια μίξη επιλογών τόσο αναφορικά με τις ρεζέρβες της, της δεύτερης λίγκας των δεύτερων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ και με την ίδια την Πρέμιερ Λιγκ. Οι αγώνες μας θα είναι συγκεκριμένοι και θα είναι δύο. Όσες και οι επιλογές μας.

Δυναμό Μπρεστ 2 – Σολιγκόρσκ 2 (13:00):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Δυναμό Μπρεστ 2 που υποδέχεται την Σολιγκόρσκ 2. Πρόκειται για δύο ομάδες δυνατές, που τροφοδοτούν με τις ακαδημίες τους τις μεγάλες ομάδες ειδικά η Σολιγκόρσκ, που είναι παραδοσιακή δύναμη στην χώρα. Όμως, δεν έχουν δείξει ακόμα τη δύναμή τους και μάλλον δεν είναι στο ίδιο επίπεδο που θα περίμενε κανείς να ήταν κάτι που φαίνεται και από τον βαθμολογικό πίνακα. Η Μπρεστ πρέπει να είναι δυνατή και στους άνδρες, κυρίως εκεί, αφού πρόκειται για μια νεοσύστατη ομάδα που μας απασχολεί την τελευταία τριετία.

Η Σολιγκόρσκ είναι πασίγνωστη στην χώρα με πολλούς φίλους και το παλεύει και στην Πρέμιερ Λιγκ και στους ‘’μικρούς’’. Είναι στην 5η θέση στην λίγκα με τις Ρεζέρβες με 9 βαθμούς και στηρίζεται στην καλή της επίθεση και άμυνα, αλλά δεν μπορεί να ανέβει επίπεδο. Ήδη η πρωτοπόρος Δυναμό Μινσκ 2 έχει 16 βαθμούς. Προσφέρει πάντα θεαματικά παιχνίδια με την αντίπαλό της και γκολ. Όπως και η Μπρεστ είναι ομάδα που σκοράρει και θέλει να ανέβει και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Πάμε στα γκολ. GG+over 2.5 στο 1.75 (Stoiximan).

Βίγκβαμ Σμολέβιτσι-Δυναμό Μινσκ (18:00):

Ολοκληρώνουμε με την Πρέμιερ Λιγκ και με έναν αγώνα πάρα πολύ σημαντικό που κάλλιστα αποτελεί ορόσημο για την πορεία των δύο ομάδων. Η Βίγκβαμ  είναι ομάδα που προέρχεται από τη Β Εθνική αλλά δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί. Όμως, το παλεύει. Είναι ομάδα των 2 γκολ σε 5 αγώνες και έχει δεχθεί 4. Σαφές επιθετικό πρόβλημα και δεν βρίσκει λύση. Αγνοεί τη νίκη από τις 31/01/20. Κινδυνεύει με υποβιβασμό και είναι άγνωστο αν θα τον αποφύγει.

Η Δυναμό από την άλλη, το καμάρι της πρωτεύουσας δεν έχει διορθώσει ακόμα την άμυνά της ούτε και την εκτός έδρας παρουσία της, αλλά είναι καλή  ομάδα, έμπειρη και επιθετική και γκολ θα βγάλει. Εκτιμώ ότι αν βρει χώρους ή εφόσον σκοράρει τότε θα καταφέρει να πάρει έστω τον βαθμό. Είναι το φαβορί και μπορεί να πάρει κάτι καλό. Χ2+over 1.5 στο 1.90 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected