Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απίστευτο! Φίλαθλος του Παναργειακού βρήκε τις φανέλες της ομάδας στα…σκουπίδια!

Η ιστορική ομάδα του Παναργειακού, η οποία αγωνίζεται στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής είναι μια εκ των παλαιότερων στη χώρα μας καθώς ιδρύθηκε το 1926.

Οι φίλοι του συλλόγου έκαναν μεγάλα όνειρα με την επάνοδο στον θώκο του προέδρου Σταύρου Τσιόδρα, όμως η 12η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής και ο υποβιβασμός στα τοπικά πρωταθλήματα φαίνεται ότι δεν ικανοποίησε κάποιους από τους οπαδούς.

Οι οποίοι πέταξαν τις φανέλες της ομάδας στα σκουπίδια, ως ένδειξη αγανάκτησης!

Όπως αναφέρει το Sportime, κάποιος όμως φίλος του Παναργειακού, τις βρήκε, τις μάζεψε και τις έπλυνε, δημοσιοποιώντας παράλληλα και το γεγονός στο Facebook.

Η δημοσιοποίηση του πραγματικά πρωτόγνωρου γεγονότος με τις φανέλες του ιστορικού Παναργειακού σε κάδο σκουπιδιών στο Άργος έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των φιλάθλων και στα socialmedia.

Στην σελίδα των φιλάθλων PANARGEIAKOS-GREEN WOLVES αναρτήθηκε :

«Αυτές οι φανέλες – οι ιστορικές φανέλες- του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ μας βρέθηκαν εχθές πεταμένες σαν κοινά οικιακά απορρίμματα σε κάδο της πόλης του Άργους!

Η καρδιά μου κι η συνείδηση μου μόλις τις είδα μου υπαγόρευσαν ότι δεν είναι εκεί η θέση τους!!!

Έτσι λοιπόν τις πήρα σπίτι μου, τις έπλυνα, τις δίπλωσα ευλαβικά και τις τοποθέτησα σε ξεχωριστό ράφι ταξινομημένες!

Αυτό φίλοι μου δείχνει πόσο έχει πέσει η ομάδα στα μάτια του κόσμου! Δεκάδες άνθρωποι πέρασαν από εκείνο το σημείο πριν από έμενα… κανείς δεν ενδιαφέρθηκε!

Με απορία με κοιτούσαν ενώ τις μάζευα…ίσως με πέρασαν για τρελό!!

Κανείς δε νοιάζεται πια για τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ! Κ Α Ν Ε Ι Σ. Εκτός από ορισμένους ανόητους, ρομαντικούς, παθιασμένους με το σύμβολο του πράσινου Λύκου φιλάθλους!

Χριστός Ανέστη φίλοι μου καλή επάνοδο στον Παναργειακός μας!!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected