Κατηγορίες

Σαν σήμερα, 28 Απριλίου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινιάζει μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013
1. Άρωμα… Super League στην Κοζάνη στο φιλικό με τη Βέροια (σκορ 1-2), που διεξήχθη στα πλαίσια του εορτασμού των γηπεδούχων για την κατάκτηση του τίτλου του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος 2012-13. Η σύνθεση της “Βασίλισσας” : Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπερτίν, Ορέστες, Γεωργέας, Βεργώνης, Ολαϊτάν, Καλτσάς, Κόστλι, Ιωάννου. Β’ Ημίχρονο: Βόλτσης, Ε. Σίμος, Σαρακατσάνος, Παρασκευόπουλος (υπό δοκιμή), Μουρατίδης (75′ Γ. Σίμος), Παυλίδης, Δ. Στασινόπουλος (75′ Τάνης), Κ. Στασινόπουλος (υπό δοκιμή), Χαραλαμπίδης (75′ Ντόγος), Μοκάκε, Μουχτάρης.

2. Ο Φίλιππος Μελίκης δοκίμασε να ιδρύσει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και στα πλαίσια της προσπάθειας, διοργάνωσε φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη του Απόλλωνα Νέας Κρήνης. Το συγκρότημα του Γιώργου Ντάμτσιου επικράτησε με 3-0.

2014

2015
Ανακοινώθηκαν οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στο 2ο All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, που διοργάνωσε το ImathiaSportsNews. Προπονητές : Γιώργος Τυριακίδης (ΑΣ Ειρηνούπολης), Γιώργος Ντάμτσιος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Σάββας Αβετίδης (Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας), Γιώργος Σγούρδας (ΦΑΣ Νάουσα). Ποδοσφαιριστές : Κώστας Γεωργίου (ΑΕ Αλεξάνδρειας), Σάκης Δερμιτζόγλου (Ποντιακή Νεολαία Αράχου), Ηρακλής Ελευθεριάδης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Δημήτρης Θεοδοσιάδης (ΓΑΣ Ροδοχωρίου), Γιώργος Κανδηλίδης (ΑΕ Χαρίεσσας), Δημήτρης Καφές (ΦΑΣ Νάουσα), Αποστόλης Λίτσι (ΑΕ Αλεξάνδρειας), Λάζαρος Μουρατίδης (Φίλιππος Μελίκης), Γιάννης Μουρίκι (ΦΑΣ Νάουσα), Χρήστος Μπρέγκου (Φίλιππος Μελίκης), Γιώργος Μυλωνάς (Εθνικός Κλειδιού), Πάνος Μωυσίδης (ΓΑΣ Ροδοχωρίου), Τρύφων Νίκου (ΦΑΣ Νάουσα), Κώστας Ντέλλας (Κεραυνός Επισκοπής),Σάκης Παπαδής (ΓΑΣ Ροδοχωρίου), Βασίλης Παπαδόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων),Σάκης Παπατάνος (ΦΑΣ Νάουσα), Χάρης Παραστατίδης (Κεραυνός Επισκοπής), Αντώνης Παρσόπουλος (ΑΣ Ειρηνούπολης), Γιώργος Πατατούκας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Νίκος Περηφανόπουλος (ΦΑΣ Νάουσα), Θοδωρής Πέτγαζλης (ΑΣ Ειρηνούπολης), Φλάβιος Ρόκο (Άτλας Ζερβοχωρίου), Μπάμπης Σαλτουρίδης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Νίκος Σαρηγιαννίδης (ΦΑΣ Νάουσα), Βασίλης Σερμπίνης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Βασίλης Σιδηρόπουλος (ΓΑΣ Κοπανού), Ηλίας Σιδηρόπουλος (Άτλας Ζερβοχωρίου), Μάκης Σπανός (Ατρόμητος Διαβατού), Σπύρος Σταματέλος (ΦΑΣ Νάουσα), Χάρης Συμεωνίδης (ΑΣ Ειρηνούπολης), Δήμος Συμπεθέρης (ΦΑΣ Νάουσα), Κώστας Τενεκετζής (ΑΣ Ειρηνούπολης), Χρήστος Φεζουλάς (Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας), Κώστας Χαλβατζής (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Αλέξης Χάμπαλης (Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας).

2016
1. Σε φιλικό ματς, Αναγέννηση Χαλκηδόνας – ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-6

2. Το εφηβικό τμήμα του ΠΑΟ Κουλούρας ηττήθηκε 5-3 από την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα (τερμάτισε στην 3η θέση του αντίστοιχου πρωταθλήματος με προπονητή τον Ημαθιώτη, Τάσο Ανθυμιάδη) και τα τέρματα του ΠΑΟΚ σημείωσαν οι Καραγιάννης (2) και Θυμιόπουλος. Για τον “Άγιαξ” σκόραραν οι Ρίζος (2), Καμπότας και δύο ποδοσφαιριστής υπό δοκιμή.

2017

2018

1. Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας. Ο νικητής στο ντέρμπι της ημέρας ήταν ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που μπροστά σε 1500 και πλέον φιλάθλους επικράτησε με 1-0 της Νίκης Αγκαθιάς και τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής : ΑΕ Χαρίεσσας – Ατρόμητος Διαβατού  6-2, ΓΑΣ Κοπανού – Ποντιακή Νεολαία Αράχου  3-0 α.α., Αχιλλέας Νάουσας – Μακροχώρι  3-0, ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Απόλλων Αγίου Γεωργίου  2-1, Δόξα Λιανοβεργίου – Κεραυνός Επισκοπής  0-3 α.α., Άρης Παλαιοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας  0-3, Ρεπό : Νέα Γενεά Νικομήδειας

2. Αλλαγή σκυτάλης στον προεδρικό θώκο του ΑΣ Γιαννακοχωρίου, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Β Ερασιτεχνική. Έπειτα από την άκρως επιτυχημένη θητεία του Σάββα Τσεχελίδη, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ ανέδειξε επικεφαλή τον Παναγιώτη Θεοδοσιάδη.

3. Με το δεξί ξεκίνησε τη διαδικασία των play off ο ΓΑΣ Μελίκης που επικράτησε εντός έδρας 81-61 του ΑΟΚ Αιγινιακού σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της Α’ φάσης. Οι πόντοι (Ασλανίδης): Λιόλιος 21 (2), Μαυρίδης 19 (1), Κυριακού 9 (2), Σαζακλίδης, Κοσταμπίτσης 2, Στακτάρης 1, Παπαρόσης, Σταυρουλάκης 10 (1), Μπούθας, Κοτζαμπάσης 12, Παπαδόπουλος, Ρογγότης.

4. Μεγάλη μέρα για τους Αετούς Βέροιας, καθώς κατάφερε να πετύχει το 2-0 νίκες στην πρώτη φάση των play off και να πανηγυρίσουν την άνοδο τους στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ! Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν (δεν αγωνίστηκε ο Χάρης Χρυσάφης που τραυματίστηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα, αλλά και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που έμεινε εκτός για το δεύτερο ημίχρονο) πήρε τη σπουδαία νίκη στη Γουμένισσα κόντρα στον τοπικό ΑΟΚ και με 2-0 νίκες, κέρδισε την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

2019
(Κυριακή του Πάσχα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected