Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η ΕΠΣ Καρδίτσας προχωρά σε αναδιάρθρωση και ακυρώνει τους υποβιβασμούς!

Οριστικό «τέλος» στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και στη Γ’ Εθνική φαίνεται να βάζει η ΕΠΟ και πλέον καλείται η κάθε Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων να αποφασίσει το τι θα γίνει με άνοδο και υποβιβασμό.

Όπως αναφέρει το karditsalive.net, αυτή ήταν η ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Αλέξη Σφήκα, τονίζοντας παράλληλα πως στις προθέσεις της Ένωσης είναι να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα σε οποιαδήποτε κατηγορία, να ανεβούν κατηγορία αυτές που είναι στις πρώτες θέσεις και να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα τη νέα σεζόν που θα έχει Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία, με τους ανάλογους ομίλους.

Επίσης σε ότι αφορά στο κύπελλο, το πιο πιθανό είναι να υπάρξει σε κλήρωση για την ανάδειξη της ομάδας που θα καταγραφεί ως η κυπελλούχος της φετινής περιόδου.

Για όλα αυτά θα υπάρξουν το αμέσως επόμενο διάστημα διευκρινήσεις ώστε να γνωρίζουν τα σωματεία πως ακριβώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Τέλος σε ότι αφορά στις ομάδες του νομού που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική (ΑΟ Σελλάνων και Ατρόμητος Παλαμά) ο κ. Σφήκας εκτίμησε ότι καμία εκ των δύο δεν κινδυνεύει και του χρόνου θα αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected