Κατηγορίες
Football League - Super League 1 - Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Σειρά παίρνει ο Λευτέρης Αυγενάκης. Αύριο στις 18.00 η ενημέρωση μαζί με Τσιόδρα-Χαρδαλιά

Μετά τη Νίκη Κεραμέως την Πέμπτη είναι η σειρά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να βρεθεί στο πλευρό των Τσιόδρα και Χαρδαλιά για τις ανακοινώσεις για τα ειδικά μέτρα σχετικά με την άθληση.

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ήταν εκείνη που την Τετάρτη μίλησε για το θέμα των μέτρων στα σχολεία αλλά και για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Βρέθηκε έτσι δίπλα στον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας αλλά και στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, την Πέμπτη είναι η σειρά του Λευτέρη Αυγενάκη να δώσει το παρών στο πάνελ.

Η σχετική ανακοίνωση από τον Λευτέρη Αυγενάκη είναι να γίνει την Πέμπτη, 30 Απριλίου, στις 6 μ.μ., στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης των κ.κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στην χώρα. Πρόκειται να γίνει δε και συνέντευξη Τύπου από την Λευτέρη Αυγενάκη (μέσω τηλεδιάσκεψης) την προσεχή Δευτέρα 4 Μαϊου προκειμένου να επιχειρηθούν να απαντηθούν τα περισσότερα ερωτήματα που θα προκύψουν από την γνωστοποίηση των ειδικών μέτρων για την άθληση και την προσπάθεια επανόδου (και) στην αθλητική κανονικότητα.