ΕΚΤΑΚΤΟ : Φινάλε σε Γ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του sportsup.gr τα τελευταία 24ωρα, όπως επίσης και της εκπομπής “Επίκεντρο” του Αργύρη Τσιγγενόπουλου.

Όπως προέκυψε από την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΟ, δεν υπάρχει διάθεση για επιστροφή στα γήπεδα και σύμφωνα με όσα έχουν εξαγγελθεί από τα ιατρικά επιτελεία του Υπουργείου Υγείας, ελοχεύει πάντα ο κίνδυνος για εξάπλωση.

Απομένει πλέον να διαπιστωθεί ποιες ομάδες θα προβιβαστούν στις επαγγελματικές κατηγορίες και ποιες θα υποβιβαστούν. Αυτό που γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ είναι να ανέβουν οι όλοι πρωταθλητές των ομίλων και να πέσει μια ομάδα λιγότερη από κάθε όμιλο από ότι προβλέπει η προκήρυξη του καλοκαιριού.

Όσον αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα, οι Ενώσεις θα αποφασίσουν κατά το δοκούν ενώ για το Κύπελλο των Ενώσεων, οι ομάδες που θα αναδειχθούν τροπαιούχοι θα προκύψουν μετά από κλήρωση.

Σημειώνουμε πως όπως προκύπτει από όλα τα παραπάνω, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη η αναδιάρθρωση (με περισσότερες ομάδες, άρα ομίλους) της Γ Εθνικής την ερχόμενη σεζόν.

Αύριο Πέμπτη θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected