Κατηγορίες
Αθλήματα

Συνεχίζει για τέταρτη σεζόν στην τεχνική ηγεσία ο Κωστής Μπούνας

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας, όμως ο Δούκας φαίνεται ότι δεν τον απασχολεί μόνο η φετινή χρονιά, αλλά ήδη σχεδιάζει το πλάνο της επόμενης.

Έτσι λοιπόν προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωστή Μπούνα, ο οποίος θα παραμείνει για 4η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άσε Δούκα:

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει η γνωστή λαϊκή ρήση για αυτό και στο τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα δεν αφήνουν τις ημέρες να φεύγουν χωρίς θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού το φετινό πρωτάθλημα της Handball Premier βρίσκεται στον αέρα και όλοι στο «μπλε» στρατόπεδο βρίσκονται σε αναμονή για τις κυβερνητικές αποφάσεις και τις κινήσεις της ομοσπονδίας (ΟΧΕ). Παράλληλα όμως έχουν στρέψει την προσοχή τους στο μέλλον και στην επόμενη ημέρα του Συλλόγου.

Αν και βρισκόμαστε σε καραντίνα δεν σημαίνει ότι ο σχεδιασμός για τη σεζόν 2020-2021 μπορεί να περιμένει.

Τα στελέχη του τμήματος έπειτα από επαφή που είχαν με τον Κωστή Μπούνα συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για μια ακόμη σεζόν.

Έτσι λοιπόν, ο 39χρονος προπονητής θα ηγηθεί της τεχνικής ηγεσίας του Δούκα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Μια εξέλιξη η οποία ανοίγει διάπλατα την πόρτα για να ξεκινήσουν οι επαφές και με τους παίκτες. Αρχικά θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν και στη συνέχεια θα γίνουν και οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

ΜΠΟΥΝΑΣ: «ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ»

Ο Κωστής Μπούνας, μιλώντας για την παραμονή του στον πάγκο του ΑΣΕΔ για τέταρτη χρονιά, επεσήμανε:

«Η καθημερινότητα μας εχει αλλάξει και αυτό είναι πλέον δεδομένο. Μέσα στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες, οι άνθρωποι της διοίκησης του τμήματος χάντμπολ και εγω βρήκαμε το χρόνο να συζητήσουμε και τελικά να συμφωνήσουμε οτι οι σκέψεις μας, τα όνειρα μας και το πλάνο μας σχετικά με τον μέλλον της ομάδας ταυτίζονται.

Βασιζόμενοι λοιπόν στην αρμονική συνεργασία των τριών προηγούμενων ετών, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε άμεσα το σχεδιασμό τις επόμενης αγωνιστικής χρονιάς βάζοντας όλες μας τις δυνάμεις για να πάμε το τμήμα όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς ειναι πολύ σημαντικό – μεσα στη δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε όλοι μας – να αντιμετωπίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και διάθεση για δημιουργία».

ΒΑΤΗΣ: «ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ»

Λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος χάντμπολ, Θεόφιλος Βάτης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια θα συνεργαστούμε με τον Κωστή Μπούνα. Μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι στιγμές που ζούμε να είναι πρωτόγνωρες όμως καλούμαστε μέσα από αυτή τη δοκιμασία να καταφέρουμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στους μακροπρόθεσμους στόχους μας. Κοιτάζουμε μπροστά και επενδύουμε στην επόμενη μέρα.
Εύχομαι στον Κωστή (σ.σ. Μπούνα) καλή δύναμη ενώ αξίξει και ένα μεγάλο μπράβο στον Γρήγορη για την επίτευξη της συμφωνίας».

ΧΑΤΣΑΤΟΥΡΙΑΝ: «ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ»

Από την πλευρά του, ο team μάνατζερ της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΑΣΕΔ, Γρηγόρης Χατσατουριάν τόνισε: «Η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ δυσάρεστη για όλους, αυτό όμως δεν θα πρέπει να μας εμποδίζει να σχεδιάζουμε το μέλλον της ομάδας μας. Για άλλη μια χρονιά ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με τον Κωστή Μπούνα εφαρμόζοντας έτσι την βασική αρχή του τμήματος μας που είναι να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους προπονητές μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον coach ο οποίος έχει την απόλυτη στήριξή μας».

ΑΛΕΞΙΟΥ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ»

Τέλος, ο αναπληρωτής Γενικός Αρχηγός του τμήματος, Κωνσταντίνος Αλεξίου δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωστή Μπούνα: «Τις δύσκολες αυτές εποχές που ζούμε προέχει η υγεία όλων και των δικών μας ανθρώπων. Δυστυχώς η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει τον αθλητισμό σε δεύτερη μοίρα όμως πιστεύω ότι με υπομονή, θετική σκέψη και θέληση θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα βγούμε πιο δυνατοί.

Ο Σύλλογος μας, πιστός στις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω του«καλλιεργεί» τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο.

Έτσι λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενος που θα πορευτούμε για μια ακόμη χρονιά με τον Κωστή Μπούνα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Γρήγορη Χατσατουριαν για την επίτευξη της συμφωνίας, να ευχηθώ στον προπονητή μας καλή επιτυχία στο έργο του και να τον ευχαριστήσω για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μας.

Συνεχίζουμε ενωμένοι και με ουσιαστικές κινήσεις για να μπορέσουμε να βγούμε ακόμα πιο δυνατοί από αυτή τη διαδικασία που βιώνουμε».

*με στοιχεία από το e-handball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected