Ποδόσφαιρο Κόσμος

Western United : “Ουδέποτε κάναμε πρόταση στον Γιάννου”

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει ο διευθύνων σύμβουλος της Γουέστερν Γιουνάιτεντ τα σενάρια περί πρότασης στον Απόστολο Γιάννου.

Τις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες περί πρότασης της ομάδας της Αυστραλίας στον Γιάννου για συμβόλαιο 1+1 χρόνων. Ωστόσο ο διευθύνων σύμβουλος της Γουέστερν Γιουνάιτεντ, Κρις Πεχλιβάνης, το διέψευσε, λέγοντας πως:

«Σίγουρα δεν μιλήσαμε με τον Απόστολο τους τελευταίους 3-4 μήνες. Δεν το έχουμε καν σκεφτεί. Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο για το πρωτάθλημα, δεν γνωρίζουμε για το μέλλον μας, πώς μπορούμε να προσφέρουμε συμβόλαια στον κόσμο σε αυτό το σημείο», ανέφερε αρχικά το στέλεχος των Αυστραλών.

«Στην ουσία, απλώς προσπαθούμε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας για την επόμενη σεζόν, αλλά όπως και κάθε άλλο κλαμπ, έχουμε αναστείλει το προσωπικό μας και τους παίκτες μας μέχρι να επανεκκινήσουμε. Επομένως είναι δύσκολο, γιατί δεν μπορείς να προσφέρεις συμβόλαια, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για τα οποία πρέπει να ανησυχεί η κοινωνία από το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

*SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected