Αθλήματα

Από αύριο ξανά τένις!

Το “Tennis Point Exhibition Series 1” θα διεξαχθεί το τετραήμερο 1-4 Μαΐου, δηλαδή από αύριο Παρασκευή, μέχρι και τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει το tennisnews, οι αγώνες θα γίνουν στα χωμάτινα γήπεδα της Base Academy, στην πόλη Höhr-Grenzhausen, στο κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο της Γερμανίας.

Σ’ αυτό το τετραήμερο, οι 8 παίκτες που θα αγωνιστούν είναι οι: Yannick Hanfmann (No.143 ATP, career high Νο.99), Dustin Brown (No.239 ATP, career high No.64), Jan Choinski (No.332 ATP), Johannes Haerteis (No.342), Benjamin Hassan (No.354), Constantin Schmitz (No.614 ATP), Florian Broska (αθλητής του κολεγιακού στο Mississippi State) και Jean-Marc Werner (career high No.482).

Ο κάθε αγώνας θα κρίνεται στα 2 κερδισμένα σετ (best of 3), ενώ το κάθε σετ θα κρίνεται στα 4 κερδισμένα games, με tie-break αν κάποιο σετ πάει στο 3-3. Επίσης δε θα υπάρχει advantage στα games, δηλαδή αν υπάρξουν ισοπαλίες (40-40) ένας τελευταίος πόντος θα κρίνει το νικητή του game.

Συνεπώς οι αγώνες θα έχουν σχετικά μικρή διάρκεια, αλλά ο κάθε παίκτης θα δίνει 2 αγώνες τη μέρα, καθώς η 1η φάση θα είναι ένα πρωτάθλημα μεταξύ των παικτών, δηλαδή όλοι θα παίξουν με όλους (συνολικά 28 αγώνες).

Σε όλο το τουρνουά θα γίνουν 32 αγώνες, αφού την τελευταία ημέρα (Δευτέρα 4 Μαΐου) θα γίνει η φάση των πλέι οφ, με τους 4 κατακτήριους αγώνες. Ο παίκτης που θα τερματίσει 1ος θα αντιμετωπίσει τον 2ο για την 1η θέση, ο 3ος τον 4ο, ο 5ος τον 6ο και ο 7ος τον 8ο.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:
(οι αγώνες είναι σε χρονική σειρά, ο πρώτος θα αρχίσει στις 11:00 το πρωί ώρα Ελλάδας)
1) Werner v Hassan
2) Broska v Choinski
3) Hanfmann v Haerteis
4) Schmitz v Brown
5) Haerteis v Choinski
6) Brown v Werner
7) Broska v Schmitz
8) Hanfmann v Hassan

Την τηλεοπτική κάλυψη του τουρνουά έχει αναλάβει το Tennis Channel, ενώ οι αγώνες θα μεταδοθούν και στις στοιχηματικές πλατφόρμες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected