Κατηγορίες
BET

Στοίχημα Προγνωστικά: Δυνατοί άσοι τριπλασιάζουν το ποντάρισμα μας

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και των σπορ!

Συνεχίζουμε απτόητοι την καθημερινότητά μας και τις συνήθειές μας με υπομονή και φυσικά επιμονή. Μία εξ αυτών το στοίχημα, και πιο συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο, που συνεχίζει με συγκεκριμένα πρωταθλήματα και ευτυχώς που έχουμε και αυτά. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, αφού από ό,τι φαίνεται ίσως και η Αγγλία με την Ιταλία αναμένεται να ακυρώσουν τα πρωταθλήματά τους, στην ίδια γραμμή με τους Γάλλους ενώ είναι άγνωστο και κρίσιμο, τι θα επιλέξουν οι Γερμανοί, που προβληματίζονται έντονα από τους πολλούς θανάτους αμέσως μετά την μερική άρση των μέτρων. Πάντως, τα ευχάριστα έρχονται από την Ασία, με την Νότια Κορέα να εκκινά κανονικά στις 08/05 και να έχει πολύ ενδιαφέρον. Εδώ θα είμαστε. Για σήμερα, έχουμε κάποια παιχνίδια προς στοιχηματισμό και φαίνονται καλές ευκαιρίες και θα ήθελα να τονίσω ότι θα ρισκάρουμε. Σήμερα, θα παίξουμε χωρίς δικλείδα ασφαλείας, αν μπορούσε ποτέ να υπάρξει, αλλά το ποντάρισμα πρέπει να μείνει χαμηλό, γιατί ποτέ δεν πρέπει να έχουμε ανοίγματα, που δεν θα μπορούμε να καλύψουμε. Δύο παιχνίδια, ένα από Λευκορωσία ένα από Τουρκμενιστάν. Και ποιο ματς από Τουρκμενιστάν! Το μεγάλο ντέρμπι. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος:

Ενερτζέτικ Β΄- Βίγκβαμ Σμολέβιτσι β΄(13:00):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Λίγκας των δεύτερων ομάδων, των ‘’Ρεζέρβων’’, όπως λέγεται κι επίσημα. Πρόκειται για ρεζέρβες μεγάλων ομάδων, της Πρέμιερ Λιγκ, που έχουν πρωτάθλημα, δεν έχουν δικαίωμα ανόδου ενώ ποιες θα συμμετάσχουν θα κριθεί από τις μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Η Ενερτζέτικ 2 υποδέχεται την Βίγκβαμ 2, η οποία, αφού ανέβηκε η μεγάλη ομάδα, υπάρχει και η ίδια στη λίγκα της. Η Βίγκβαμ 2 βρίσκεται με 9 βαθμούς στην 8η θέση και όλη την ζημιά την κάνει η κακή άμυνα. Σε 6 αγώνες έχει δεχθεί 16 γκολ (!) και έχει πετύχει 11 έχοντας πολύ δυνατή επίθεση. Ενδιαφέρον στοιχείο ότι έχει 3 νίκες και 3 ήττες χωρίς ισοπαλία. Υπέστη οδυνηρές ήττες από την Μπελσίνα 2 με 6-2 και από την Δυναμό Μινσκ 2 με 0-3 εντός και έχει τόσο κακή ψυχολογία όσο και κακή εικόνα με 3 συνεχόμενες ήττες. Από την άλλη, η Ενερτζέτικ 2 εκμεταλλευόμενη και την ύπαρξη χορηγού στην μεγάλη ομάδα καρπώνεται μια σχετική ευφορία αλλά δεν μπορεί να ανέβει ψηλότερα. Έχει καλή επίθεση, μέτρια άμυνα αλλά δείχνει καλύτερα στοιχεία από την αντίπαλό της. Πήρε ισοπαλία από την ΜΠΑΤΕ 2, κέρδισε την Γκοροντέγια με 3-1 ενώ πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 1-2 από την φοβερή Μινσκ. Θα παλέψει για ένα γκολ. Γκολ θα έχουμε και βάσει αυτού πορευόμαστε. GG+over 2.5 στο 1.70 (Stoiximan).

Αλτίν Ασίρ- Άχαλ (16:30):

Ολοκληρώνουμε με τον απογευματινό μας αγώνα, και τι αγώνα! Ένα τεράστιο ντέρμπι από το Τουρκμενιστάν, με την χώρα ανάστατη μας περιμένει, αφού η Άχαλ μετά από 30 χρόνια ίδρυσης θέλει τον πρώτο της τίτλο και η Αλτίν Ασίρ, η επί σειρά ετών πρωταθλήτρια να κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο μετά από 6 διαδοχικές κατακτήσεις. Η γηπεδούχος έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοιους αγώνες και τέτοιες κούρσες, έχει καλή επίθεση, για πρώτη φορά ξεκινά το πρωτάθλημα με κακή άμυνα για τα δεδομένα της (3 γκολ παθητικό σε 4 αγώνες) και έχει από το 1998 μόλις μία ήττα εντός από την Άχαλ. Σκοράρει απέναντί της πανεύκολα και δύσκολα δέχεται γκολ. Η Άχαλ είναι τρομερή και ασυναγώνιστη εδώ και 4 αγώνες. Έχει το απόλυτο με 4/4 με 8 γκολ και κανένα παθητικό και για πρώτη φορά θα κριθεί το πώς θα συνεχίσει και πού θα πάει. Η Αλτίν Ασίρ με 28 αγώνες σύνολο και το -6 στην πλάτη της πρέπει να τα παίξει όλα για όλα και να βγει η ψυχή της πρωταθλήτριας στο χόρτο. Πιστεύω θα γίνει. Ρισκάρουμε με τον άσο στο 2.05 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected