Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ημέρες χαράς και δικαίωσης για τη διαφαινόμενη άνοδο του ιστορικού Πιερικού!

Λακωνικός ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Μάκης Θεοχάρης και άκρως ουσιαστικός αφού είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η άνοδος του Πιερικού στη Β΄εθνική κατηγορία, ποστάρισε στην προσωπική του σελίδα στο facebook την επιλογή των ανθρώπων του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, που έγινε πράξη!

Όπως αναφέρει το Pieriasport, ο Πιερικός σταμάτησε την κατρακύλα των τελευταίων ετών, γύρισε σελίδα και αυτό σκορπά ικανοποίηση στα στελέχη της διοίκησης των Λαζαρίδη, Κυριάκου, Τσακιρίδη κ.α., που με τη στήριξη των δυο ισχυρών εξωδιοικητικών ανθρώπων που έβαλαν τις βάσεις της… επιστροφής στα σαλόνια (Κώστας Κουκοδήμος-Γιάννης Συμεωνίδης), γίνεται πράξη το όνειρο της ανόδου στην δεύτερη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας μας.

Ο δήμος Κατερίνης είναι μέσω των εκπροσώπων του ο ισχυρός παράγοντας που ρύθμισε την κατάσταση, έβαλε τις βάσεις της ισχυροποίησης του Πιερικού, της αποκατάστασης του ονόματος και της αξιοπιστίας του.

Πλέον η ομάδα της Κατερίνης δεν περιλαμβάνεται σε αυτές που απλά σέρνονται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες των εθνικών μας πρωταθλημάτων αλλά είναι ο Πιερικός των φιλάθλων της Πιερίας, που βάζει το νέο του μακροπρόθεσμο πλάνο του, για την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Με λίγα λόγια βάση της ιστορίας του, επιστρέφει στην κανονικότητα.

Πολύ σωστά λοιπόν και ο γενικός αρχηγός του Πιερικού, ο ακούραστος Μάκης Θεοχάρης, ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα σε παίκτες, προπονητές και διαδικαστικά θέματα του συλλόγου, απολαμβάνει αυτό που πέτυχε ο σύλλογος φέτος και στο οποίο κατέχει και ο ίδιος ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο μερίδιο!

Γράφει λοιπόν:

ς δραστηριότητες» />

error: Protected