Super League 1 - Αθλήματα

Επιστροφή στις προπονήσεις με…μέτρο στη Super League 1, ξεκινούν οι αθλητές που διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι εξαγγελίες του Λευτέρη Αυγενάκη και το πλάνο για να επιστρέψει στη δράση ο αθλητισμός μετά την κρίση του κορονοϊού.

Εκτός από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά που καθημερινά στις 18:00 ενημερώνουν τους Έλληνες πολίτες για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα, στο πάνελ την Πέμπτη (30/04), προστέθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Στόχος ήταν να ανακοινώσει και να αναλύσει το πλάνο που εκπονήθηκε σε συνεργασία με την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού που έχει συσταθεί, έτσι ώστε και τα σπορ στην Ελλάδα να μπουν σταδιακά στον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα.

Μια κανονικότητα, βέβαια, που απέχει πολύ από αυτά που γνωρίζαμε μέχρι να ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού, που άλλαξε ριζικά πολλούς τομείς της ζωής. Ο αθλητισμός δεν αποτέλεσε εξαίρεση και η επιστροφή στη δράση θα γίνει σε αρκετά στάδια, πολύ προσεκτικά και με σαφείς προτεραιότητες. Οι προπονήσεις επιτρέπονται κυρίως για τα ατομικά αθλήματα και για τους αθλητές και τις αθλήτριες που έχουν προκριθεί ή διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ για τα πρωταθλήματα ο υφυπουργός ανέλυσε τη διαδικασία με την οποία θα κληθούν λίγκες και ομοσπονδίες να αποφασίσουν για τη συνέχιση ή όχι της σεζόν.

Η λίστα των αθλητών που ξεκινούν προπονήσεις ΕΔΩ

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected