BET

Στοίχημα : Δύο επιλογές, τριπλά κέρδη!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και καλή Κυριακή!

Ενόψει μιας νέας εβδομάδας που έρχεται είμαστε και πάλι εδώ για να μπορέσουμε να αποκομίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε από αυτήν την εβδομάδα, και μάλιστα τώρα που έχουμε παιχνίδια, άρα και ευκαιρίες. Εξάλλου, μεσοβδόμαδα δεν γνωρίζουμε αν θα έχουμε αγώνες καθώς τόσο η Λευκορωσία όσο και άλλα πρωταθλήματα πιθανόν να μην προσφέρουν παιχνίδια. Το σίγουρο είναι ότι στις 8-9 Μαΐου θα έχουμε έναρξη για τη Νότια Κορέα και αύριο θα έχουμε παιχνίδια από το Τουρκμενιστάν! Όσον αφορά την σημερινή ημέρα έχουμε μπόλικα παιχνίδια από την Λευκορωσία σε πολλές κατηγορίες, παιχνίδια από την Ταϊβάν, που λόγω ώρας δε θα προσεγγίσουμε ενώ και η Νικαράγουα δεν προσφέρεται, αφού συνήθως παίζει ξημερώματα. Δύσκολο πρωτάθλημα η Λευκορωσία, αλλά θα προσπαθήσουμε να το προσεγγίσουμε και να είμαστε εύστοχοι. Θα ασχοληθούμε αποκλειστικά και μόνο με την Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα με δύο αγώνες. Σε αυτούς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, κίνητρο και φυσικά ευκαιρίες. Μπάτε Μπορίσοφ και Σολιγκόρσκ ρίχνονται στην μάχη και ελπίζουμε να την κερδίσουν, αφού θα της εμπιστευθούμε. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας και τις αναλύσεις:

Μπάτε Μπορίσοφ-Νέμαν Γκρόντνο (18:00):

Η Μπάτε έχει συνέλθει για τα καλά και έχει ξαναβρεί τον εαυτό της και πάλι. Είναι η παλιά καλή δύναμη της χώρας, όπως μας συστήθηκε και δείχνει τρομερή σοβαρότητα στην άμυνα, μια άμυνα που την πλήγωσε στις αρχές. Έχει να δεχθεί γκολ εδώ και τουλάχιστον 4 ματς ενώ στα 6 πρόσφατα παιχνίδια της δέχθηκε μόνο ένα γκολ εκτός έδρας. Μάλιστα, πήρε σπουδαία νίκη-πρόκριση απέναντι στην Σλάβια Μοζίρ ανατρέποντας το εις βάρος 0-1 του πρώτου αγώνα των ημιτελικών του κυπέλλου και πλέον βάζει πλώρη για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν. Ο τελικός σαφώς και θα είναι δύσκολος με αντίπαλο την Δυναμό Μπρεστ και σίγουρα θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Σκοράρει με ευκολία, ελέγχει τον ρυθμό των αγώνων, επιβάλλει την παρουσία της και παίρνει νίκες. Είναι προσωρινά Πέμπτη και με νίκη θα φτάσει και πάλι στην τριάδα. Η Νέμαν είναι μια μέτρια ομάδα με σαφές πρόβλημα στο γκολ ενώ σε 6 πρόσφατους αγώνες πήρε μόλις δύο νίκες. Έχει συγκεντρώσει μόλις 8 βαθμούς σε 6 αγώνες. Η Μπάτε έχει καλή παράδοση και πρέπει να κερδίσει. Πιστεύω ότι, παρά την κούρασή της, είναι ακόμα αρχή και μπορεί να κερδίσει με άνεση. Πάμε στον συνδυασμό. 1+over 1.5 στο 1.73 (Stoiximan).

Δείτε εδώ τις νόμιμες στοιχηματικες εταιρίες στην Ελλάδα.

Σολιγκόρσκ-Ισλόχ Μινσκ (20:00):

Ολοκληρώνουμε τις προβλέψεις μας με τον αγώνα της Σολιγκόρσκ επί της Ισλόχ. Η Σολιγκόρσκ είναι μια δυνατή ομάδα, είναι δύναμη στην χώρα αλλά φέτος τόσο η επίθεσή της όσο και η άμυνά της την έχουν προδώσει. Έδωσε έναν συγκλονιστικό αγώνα επί της Δυναμό Μπρεστ, κέρδισε με 4-2 και για… μισό γκολ αποκλείστηκε από τον μεγάλο τελικό. Έδειξε μέταλλο, πυγμή, ψυχή και τα κατάφερε, αλλά όχι ολοκληρωτικά. Εντός κρατάει καλά, αλλά δεν μπορεί να κερδίζει εύκολα. Με ένα εύκολο γκολ, όλα θα ήταν πιο εύκολα. Από την άλλη, πρέπει να είναι προσεκτική στην άμυνα. 4/4 έχει εντός έδρας απέναντι στην Νέμαν και μάλιστα οι 2/4 νίκες της συνοδεύτηκαν με αρκετά γκολ. Η Νέμαν δύσκολα θα ανταποκριθεί, αν παίξει σωστά η Σολιγκόρσκ, αφού δεν είναι ανώτερή της. Θα την στηρίξουμε. 1 στο 1.73 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected