Κατηγορίες

Σαν σήμερα, 10 Μαΐου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινίασε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013
1. Σαρωτική ήταν η Βέροια στο φιλικό με τον Εδεσσαϊκό στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, επικρατώντας 7-1. Ο Εδεσσαϊκός προηγήθηκε με τον Λαφαζανίδη και η Βασίλισσα έκανε την ανατροπή με τους Ντόγο (2), Βεργώνη, Ιωάννου, Χαραλαμπίδη, Τσόλκας και Ουνγιαλίδη’.

2. O ΓΑΣ Ροδοχωρίου διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Τουρνουά Ανθρωπιάς με σκοπό την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού. Το παρών έδωσαν, εκτός της ομάδας του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, οι παλαίμαχοι παίκτες της Αλεξάνδρειας αλλά και του Εδεσσαϊκού.

3. Στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης του Αχιλλέας Νάουσας με τον συντοπίτη Ολυμπιακό (3-2 το τελικό σκορ) ο Βασίλης Κουρογεωργάκης αποκάλυψε την παραμονή του στους “κυανόλευκους” και τη νέα σεζόν.

2014
Τρία ματς περιελάμβανε η πέμπτη μέρα του 3oυ EM-DA Futsal Cup που διεξάγεται στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου. Τα αποτελέσματα : Καφέ “Τσαγκαράδικο” Βέροια – Κρεοπωλείο «Ο Ηλίας» Βέροια  2-3, Καφέ “Μπρίκι” Βέροια – Καφέ “Κάστρο” Βεργίνα 3-3, Bar “Moments” Παλατίτσια – Καφέ “Da Manha” Βέροια  3-0 α.α.

2015
1. Παναιτωλικός – Βέροια 2-0 για την τελευταία αγωνιστική της Super League. Τα αποτελέσματα : ΑΕΛ Καλλονής – Ατρόμητος  1-1, Πλατανιάς – Ολυμπιακός  1-1, Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα  2-0, Εργοτέλης – Λεβαδειακός  0-2, Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα  3-1, Παναιτωλικός – Βέροια  2-0, Πανιώνιος – Νίκη Βόλου 0-0, Πανθρακικός – SKODA Ξάνθη  2-0

2. Κιλκισιακός – ΑΣ Ειρηνούπολης  2-1 για την 1η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική. Το γκολ για τους Ημαθιώτες σημείωσε ο Πέτγαζλης. Η σύνθεση : (Τυριακίδης) Σεϊτανίδης, Μανδάλης (46′ Τενεκετζί), Αργυρίου, Κουκουράκης, Έξαρχος (79′ Γκελοσάνι), Βαλδήρ, Τζεϊρανίδης, Λαμπριανίδης, Καραγιάννης, Παρσόπουλος (46′ Πέτγαζλης), Συμεωνίδης.

3. Παναιτωλικός Κ20 – Βέροια Κ20 3-2 για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομών της Super League. Τα γκολ για τους Ημαθιώτες οι Ντόγος και Μελικιώτης. Η σύνθεση : (Καψαλιάρης) Βασιλειάδης, Παναγιωτίδης (79′ Παπαδόπουλος Θ.), Λαζόπουλος, Τούφας, Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος, Ντόγος, Ντούζιτς (55′ Ναυρινιάδης), Μελικιώτης (67′ Ξιόμπλιος), Μάνος, Νικολαΐδης

4. Με νίκη ολοκλήρωσε την φετινή της παρουσία στη Γ΄ Εθνική ο ΓΑΣ Μελίκης, επικρατώντας του Πρωτέα Γρεβενών στα πλαίσια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής. Οι πόντοι : (Ασλανίδης) Λιόλιος 16(2), Μαυρίδης 16(1), Δημητριάδης 8, Γιαννόπουλος, Παυλίδης, Παπαδόπουλος 2, Κοτσαμπάσης Β., Κοτσαμπάσης Γ. 10, Λέφας 2, Παραπούρας 15(3), Τζουνόπουλος 2, Ρογγότης 2.

5. Νίκη–πρόκριση πέτυχε το τμήμα βόλεϊ των γυναικών του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, με νίκη 3-1 επί του Αστέρα Γρεβενών, στον τελικό των play off.

2016
1. Διέπρεψαν οι αθλήτριες του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, Κλαούντια Μπουσγκοκάι και Χάιδω Καρανίκου. Στη β’ φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος ανδρών–γυναικών και συνθέτων παμπαίδων–παγκορασίδων Α που έγινε στη Κατερίνη, η Κλαούντια Μπουσγκοκάι ήταν πρώτη στον ακοντισμό με 47,26 όπως πρώτη ήταν και η Καρανίκου Χάιδω στο άλμα εις ύψος με 1,70 αλλά και πέμπτη στο τριπλούν με 10,85

2. Με τη διεξαγωγή 10 αγώνων, συνεχίστηκε σήμερα η πρώτη φάση των ομίλων στο 1ο Τουρνουά Foot Tennis στην πόλη της Βέροιας. Tα αποτελέσματα ΕΔΩ

3. Ξεκίνησε το Τουρνουά μπάσκετ “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ” με δύο παιχνίδια που διεξήχθησαν στο ανοιχτό γήπεδο της Εληάς. Τα αποτελέσματα : Livercool 57 – Παρτάλια 64, Θύελλα 47 – Άτλας 59

2017
1. Πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη Παλαιοχωρίου και τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, οι δύο ομάδες δηλαδή που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση των ομίλων της Α2 Ερασιτεχνικής και κέρδισαν την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας. Για την ιστορία, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 3-4, με σκόρερς τους Αναστάση, Πατρίκα και Μιχαηλίδη για τους “κιτρινόμαυρους” και Τεπετό (2) Ισλαμίδη και Κολίτση για τους φιλοξενούμενους.

2. Διεξήχθη η 12η αγωνιστική της Γ ΕΠΣ Ημαθίας. Τα αποτελέσματα : Άτλας Ζερβοχωρίου – Αίας Ημαθίας  4-0, Μακεδονικός Επισκοπής – Παλασίδειος Ακαδημία  4-7, Θύελλα Στενημάχου – ΑΕ Σφηκιάς  3-2, Λευκάδια – ΑΕΚ Καμποχωρίου  4-1

2018
1. Νέα κλήση στην Εθνική Ελπίδων για τον Ημαθιώτη Κώστα Κωτσόπουλο, που φορά πλέον τη φανέλα του Ατρομήτου.

2. Ολοκληρώθηκε η φετινή παρουσία των Βεροιωτών αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2018, με μια ανέλπιστη αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή πρόκριση στα προημιτελικά της Κατηγορίας BC4 από τον αθλητή Νίκο Ντουμανόπουλο του Εν Σώματι Υγιεί, πρωτοεμφανιζόμενο σε επίσημους αγώνες.

2019
Σε ένα ιδιαίτερα σοβαρό ατύχημα στα Καβάσιλα Ημαθίας, ενεπλάκη ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, Κώστας Ορφανός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει αποφύγει τον κίνδυνο ωστόσο θα παραμείνει κλινήρης μέχρις ότου οι γιατροί είναι απόλυτα σίγουροι για την εξέλιξη της υγείας του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected