Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γιάννης Συμεωνίδης : «Πιερικός με δικά του παιδιά και πρωταγωνιστής και τη νέα περίοδο» (audio)

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης μίλησε ο Γιάννης Συμεωνίδης.

Όπως αναφέρει το pieriasport, ο ισχυρός παράγοντας του Πιερικού ποδοσφαίρου και ένας απο τους πυλώνες πάνω στους οποίους «χτίζεται» ο νέος, δυνατός και ελκυστικός στους φιλάθλους Πιερικός, μίλησε για την υπόσχεση που κράτησε ο Κώστας Κουκοδήμος να φέρει τον Πιερικό στις μεγάλες κατηγορίες, την αναδιάρθρωση που ζήτησαν οι 8 πρωταθλήτριες της Γ΄Εθνικής με την ενιαία Β΄Εθνική των δυο ομίλων βορρά και νότου, τους 600 Έλληνες, νέους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν σε αυτήν και την διάθεση των παραγόντων του Πιερικού, να φτιάξουν μια ομάδα που θα αποτελείται απο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι απο την Πιερία!

Διαβάστε τι ειπώθηκε στα κυριότερα σημεία της συνέντευξης και ακούστε και το ηχητικό του δημοτικού ραδιοφώνου της Κατερίνης:

«Προτεραιότητα είναι να δούμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Ότι ανεβήκαμε, είναι σίγουρο δεν ξέρουμε όμως αν θα γίνει τελικά η αναδιάρθρωση.

Εμείς προσπαθούμε να γίνει γιατί είναι συμφέρον όχι μόνο του Πιερικού αλλά και του Ελληνικού ποδοσφαίρου και πολύ περισσότερο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Εμείς ζητήσαμε Έλληνες ποδοσφαιριστές γι αυτή την κατηγορία οπότε θα γίνουν 600 νέοι επαγγελματίες Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι καλό και για το ποδόσφαιρο και για τους ποδοσφαιριστές μας.
Το περσινό μοντέλο σε Football League, Super League 2 δε γίνεται στην πράξη να υλοποιηθεί. Γι αυτό πάμε σε κάτι καλύτερο. Β΄εθνική με βορρά νότο, τα μισά έξοδα μετακίνησης και Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι μεγάλη υπόθεση.

Η περσινή ήταν αρκετά δύσκολη χρονιά για τον Πιερικό. Τα καταφέραμε, το χρέος μας το κάναμε φυσικά με τη βοήθεια του δημάρχου που το είχε πεί από την αρχή και πριν τις εκλογές και όπως φάνηκε δεν έμεινε στα λόγια, είδες βοήθησε, βοηθάει και θα βοηθήσει τον Πιερικό, όσο μπορεί και κάποια στιγμή να τον δεί και στα μεγάλα σαλόνια. Ο Πιερικός είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί πάντα. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όλους τους ποδοσφαιριστές τους δικούς μας, παίκτες από την Πιερία, άλλωστε πάντα ο Πιερικός πήγαινε μπροστά με τους δικούς του παίκτες και κάποιες προσθήκες σε όποιες θέσεις κρίνονταν αναγκαίο.

Αυτό το μοντέλο θα κοιτάξουμε να ακολουθήσουμε.

Μπαίνουν καινούργια ονόματα, επιχειρηματίες να βοηθήσουν την προσπάθεια, Πιερικός άλλωστε το όνομα προσελκύει αλλά και ο δήμαρχος που μπαίνει μπροστά και λέει ακολουθήστε ώστε να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Πολλές ανανεώσεις, πολλά νέα ονόματα υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα.

Πέρσι κάναμε πολλές προσπάθειες να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Βγάλαμε αυτοκίνητο να ενημερώνει για τα παιχνίδια, κατεβάσαμε το εισιτήριο από 10 στα 5 ευρώ. Ο κόσμος ήταν δυσαρεστημένος από όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να είναι διαφορετική και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Θα το προσπαθήσουμε κι εμείς.

Και το σπουδαιότερο το είπαμε. Αν η ομάδα έχει από την Πιερία καλούς ποδοσφαιριστές, θα ακολουθήσει και ο κόσμος. Για το τεχνικό τιμ δεν είναι τίποτε σίγουρο, αναλαμβάνει καινούργια διοίκηση που θα αποφασίσει γι αυτό θα το ξανασυζητήσουμε. »

error: Protected