Σαν σήμερα, 11 Μαΐου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινίασε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013
Φίλιππος Βέροιας – Διομήδης Άργους 20-26. Το πλεονέκτημα της έδρας στα πλει-οφ κέρδισε ο Διομήδης Άργους μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι «Λύκοι» επικράτησαν 26-20 του Φιλίππου στη Βέροια στην επανεμφάνιση του Κώστα Δεληγιάννη μετά από 5 μήνες. Τα γκολ : Κορωνάς Θ., Δέλιος, Παπαδόπουλος 10, Ντόβας, Ζευγαρόπουλος, Δραγκόλας 1, Παντελίδης 1, Δομπρής 3, Μιχαηλίδης, Αρβανιτίδης 2, Κωστακίδης Π. 3, Τσιρογιάννης, Κορωνάς Κ. 1, Μπαζάκας.

2014
1. ΑΟ Καρδίτσας – ΦΑΣ Νάουσα 1-2 και Λευκάδια – Αμπελωνιακός 2-1 για την 28η αγωνιστική της Γ Εθνικής  Τα γκολ για τους “κυανόλευκους” οι Κωνσταντινίδης (αυτογκόλ) και Συμπεθέρης και για τον ΠΑΣ οι Γιαουτζής και Λαμπριανίδης Η σύνθεση του ΦΑΣ : Κύρου, Ζούρκος, Αργυρίου, Πέικος, Μουσικάκης, Κεφαλάς (93′ Νίκου), Νικόλτσης (83′ Συμπεθέρης), Αβραμόπουλος, Μπενίσκος, Γασπαράτος, Περηφανόπουλος. Η σύνθεση των Λευκαδίων : Παπαδόπουλος, Σημιχανίδης, Μουρατίδης, Μπρέγκου, Πλικαδίτης, Μισαηλίδης Παν. (70’ Σπυρίδης), Κουκουράκης (57’ Κόλα), Γιαουτζής, Ρίσου, Λαμπριανίδης, Έξαρχος (65’ Παρσόπουλος).

2. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Απόλλων Αρναίας 2-2 για την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική. Τα γκολ των Ημαθιωτών οι Ζωγράφος και Γιώργος Κίτσας. Στο άλλο ματς του ομίλου : Ολυμπιακός Γαλατάδων-ΠΑΟ Κρηστώνης 0-0. Η σύνθεση : (Μπρατάνης) Θεοδώρου, Λαδάς (83′ Δημοσθένους), Κίτσας Λ.Π., Πατατούκας (90+3′ Κίτσας Λ.Δ.), Νουσιόπουλος, Κίτσας Π., Ζαχαριουδάκης, Ζωγράφος, Τζέπης (73′ Κίτσας Κ.), Κίτσας Θ., Κίτσας Γ.

3. Βέροια Κ20 – SKODA Ξάνθη Κ20 0-2 για την 31η αγωνιστική της Super League Κ20. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου τερμάτισε στη 12η θέση με 35 βαθμούς σε 34 παιχνίδια. Αντίθετα, η ομάδα των Ημαθιωτών Βασίλη Φασίδη και Δημήτρη Ντούφα τερμάτισε στην 4η θέση με 61 βαθμούς. H σύνθεση : Βασιλειάδης, Σιμόνι (46′ Κατσούλης), Ρογγότης, Παπαγεωργίου, Νικολαϊδης (62′ Τάνης), Λαζόπουλος, Τακίδης, Γιαννόπουλος (22′ Μαρκούσης), Παπαδόπουλος, Αλιατίδης, Ουνγιαλίδης.

4. Πραγματοποιήθηκε η 14η και τελευταία αγωνιστική της Γ ΕΠΣ Ημαθίας. Τα αποτελέσματα : Μακεδονία Νάουσας – Κένταυρος Μελίκης  1-7, Δόξα Επισκοπής – Νίκη Αγκαθιάς 2-8, Ακαδημία Νάουσας – ΑΕ Σχοινά  1-2, Ρεπό : ΑΣ Τριποτάμου. ΑΕ Σχοινά και Νίκη Αγκαθιάς προβιβάστηκαν στη Β Ερασιτεχνική.

2015
Πειθαρχικές διώξεις άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας σε βάρος της Βέροιας, στον γενικό αρχηγό Γιώργο Λαναρή και στον τέως μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη.

2016
1. Με τη διεξαγωγή 11 αγώνων, συνεχίστηκε σήμερα η πρώτη φάση των ομίλων στο 1ο Τουρνουά Foot Tennis στην πόλη της Βέροιας. Tα αποτελέσματα ΕΔΩ

2. Νέα έδρα ορίστηκε φέτος για το All Star Game, μια πρωτοβουλία του sportsup.gr (παλαιότερα Imathia Sports News) που έγινε θεσμός και αγαπήθηκε από συμμετέχοντες και φιλάθλους.H φετινή γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 23 Μαϊου και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής, με τον τοπικό Κεραυνό να δίνει χωρίς ενδοιασμούς τη σχετική άδεια για παραχώρηση των εγκαταστάσεων.

2017
1. Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου η βράβευση του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 25ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, συγκεντρώνοντας 697 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία.

2. Πήγε στους Special Olympics της Αυστρίας με όνειρα και φιλοδοξίες. Επέστρεψε με ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του. Ο λόγος για τον Ναουσαίο Θοδωρή Ήλκο για τον οποίο η εμπειρία του στην Αυστρία ήταν εξαιρετική.

2018
Εξετάσθηκαν τα φύλλα αγώνος των αναμετρήσεων Νίκη Αγκαθιάς-ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Νίκη Αγκαθιάς, με την Πειθαρχική Επιτροπή να τιμωρεί τους γηπεδούχους με χρηματικά πρόστιμα.

2019
Την πιο ευρεία σε έκταση ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισαν οι Αετοί Βέροιας, στο πρώτο παιχνίδι της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο γηπεδούχος ΦΟ Αριδαίας πέτυχε μία (αντικειμενικά) εύκολη νίκη με 78-61 και θέλει άλλη μία για να πανηγυρίσει τον τίτλο αλλά και την άνοδο στη Γ Εθνική. Οι πόντοι : (Τυριακίδης) Τσιμτσιρίδης 6, Χρήστου 5 (1), Κασάπης 3 (1), Παπαδόπουλος Δ. 8 (2), Γκεκόπουλος 9, Πάππου, Χρυσάφης 3, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Ι. 2, Χατζηχαρίσης 7, Ιατρού 1, Ιωσηφίδης 17 (1).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected