Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : «Δεν θα συμμετέχουμε σε καμία κλήρωση για ανάδειξη Κυπελλούχου»

Κάθετα αντίθετος με τη διαδικασία κλήρωσης για την ανάδειξη του φετινού Κυπελλούχου, παρουσιάζεται ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Η διοίκηση της ομάδας θεωρεί θλιβερή την απόφαση της ΕΠΟ και δεν θα λάβει μέρος στη διαδικασία, συγχαίροντας παράλληλα τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, που έφτασε φέτος μέχρι τον τελικό του θεσμού στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά :

«Έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ, όσον αφορά την ανάδειξη του κυπελλούχου μέσω κλήρωσης και χωρίς φυσικά να επιρρίπτουμε καμία ευθύνη στην Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘIΑΣ, νιώθουμε έντονα την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια την αγανάκτησή μας γι’αυτην την απόφαση. Διότι, όχι μόνο προσβάλλει τους κόπους των ποδοσφαιριστών μας, αλλα και την ιστορία της ομάδος μας.

Ολα αυτά τα χρόνια με την ενασχόλησή μας με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο,το μεγάλο μας κίνητρο ηταν τα έντονα συναισθήματα της χαράς μέσω της νίκης, αλλα και της απογοήτευσης μέσω της ήττας. Όλα αυτά όμως τα ζούσαμε μεσα στον αγωνιστικό χώρο, εντός των τεσσάρων γραμμών και 90’ αγωνίας και εναλλαγής συναισθημάτων, πράγμα που φέτος με την θλιβερή σας αυτή απόφαση δεν θα εχουμε την ευκαιρια να το ζήσουμε!!!

Κύριοι της ΕΠΟ, δεν είμαστε διατεθειμένοι να κερδίσουμε ή να χάσουμε κανενα τίτλο στην κλήρωση του «τζόκερ» ή να ρίξουμε στα ζάρια τις προσπάθειες και τους κοπους των παικτών μιας ολοκληρης χρονιάς, γιατι εσεις δεν ειστε ικανοί να διεξάγετε τα παιχνίδια τον Σεπτέμβριο και μεσα στους αγωνιστικούς χώρους όπως αρμόζει.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας και με την συμπαράσταση όλου του χωριού, αποφασίζουμε με μεγαλη μας λύπη αλλα με τεραστιο σεβασμό απέναντι στην ιστορία της ομάδος μας που εχει μάθει να διεκδικεί τίτλους μεσα στους αγωνιστικούς χώρους, την αποχή μας απο οποιαδήποτε τετοια ειδους διαδικασία.

Υ.Γ. Θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Πλατεως για την πορεια και την πρόκρισή της στο τελικό της Ε.Π.Σ. Ημαθίας 2019-2020, όπου θα μας έβρισκε αντίπαλους μεσα στον αγωνιστικό χώρο.»