Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος Χαλκιδικής ο Όλυνθος, χωρίς υποβιβασμούς στα πρωταθλήματα

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η αγωνιστική σεζόν στην ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Η Ένωση ανακοίνωσε πριν λίγο τους πρωταθλητές ανά κατηγορία, ενώ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον Κυπελλούχο του νομού που θα είναι ο Όλυνθος Ολύνθου.

Να σημειωθεί πως στην απόφαση αναφέρεται πως ΔΕΝ υποβιβάζεται καμία ομάδα και έτσι η νέα σεζόν θα πραγματοποιηθεί με ελάχιστες αλλαγές ανά κατηγορία.

Οι ανακοινώσεις : 

“Η Ε.Π.Σ Χαλκιδικής ανακοινώνει, ότι σε Συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Ε.Ε την Δευτέρα 11 Μαϊου 2020, με θέμα »Επικύρωση Βαθμολογίας» της Α1′ , Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ανέδειξε τις πρωταθλήτριες ομάδες (σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ε.Π.Ο.), οι οποίες είναι οι εξής :

Α1′ Ερασιτεχνική Κατηγορία:
»ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ»

Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία:
»ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ»

Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία:
» ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝΙΚΗΣ » (Β. Όμιλος)
»Α.Ο ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ » (Ν. Όμιλος)

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση (11-05-2020) αποφασίστηκε να γίνει »Αναδιάρθρωση» στην Α1′ και Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία σύμφωνα με την οποία δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα και σε επόμενη συνεδρίαση θα παρουσιαστεί η νέα μορφή του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

 

“Η Ε.Π.Σ Χαλκιδικής ανακοινώνει, ότι σε Συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Ε.Ε την Δευτέρα 11 Μαϊου 2020, ύστερα από κλήρωση (σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ε.Π.Ο.), ανέδειξε την ομάδα <<ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ >> εκπρόσωπο της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής στο Κύπελλο Ελλάδος.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected