Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χάνει την επανέναρξη της Bundesliga λόγω μίας οδοντόπαστας!

Χωρίς τον Χέικο Χέρλιχ στον πάγκο της θα παραταχθεί η Άουγκσμπουργκ στην επανέναρξη της Bundesliga απέναντι στην Βόλφσμπουργκ, με τον Γερμανό τεχνικό να ανακοινώνει πως είναι τιμωρημένος καθώς έσπασε την καραντίνα της ομάδας και άφησε το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή για να βγει και να αγοράσει μία οδοντόκρεμα.

“Έκανα ένα λάθος αφήνοντας το ξενοδοχείο. Αν και ακολούθησα όλα τα μέτρα υγειινής, τόσο όταν έφυγα από το ξενοδοχείο όσο και γυρίζοντας σε αυτό, δεν μπορώ να πάρω πίσω αυτό που έκανα.

Με αυτή τη συμπεριφορά, δεν λειτούργησα ως παράδειγμα για την ομάδα μου και τον κόσμο. Θα είμαι λοιπόν συνεπής και θα αναγνωρίσω το λάθος μου.

Εξαιτίας αυτή της παραβατικής συμπεριφοράς, δεν θα ηγηθώ της προπόνησης την Παρασκευή και δεν θα βρίσκομαι στον πάγκο απέναντι στην Βόλφσμπουργκ το Σάββατο”, ανέφερε σε γραπτή του δήλωση, με τον Χέρλιχ να έχει προσληφθεί στις 10 Μαρτίου και να μην έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του στον τεχνική ηγεσία της Άουγκσμπουργκ.

“Δεν είχα οδοντόκρεμα και για αυτό πήγα στο σούπερ μάρκετ”, είπε λίγη ώρα αργότερα στους παίκτες του μέσω τηλεδιάσκεψης ο 48χρονος τεχνικός, που έχει φυσικά ως στόχο τη φετινή σεζόν την παραμονή της Άουγκσμπουργκ στη μεγάλη κατηγορία (αυτή τη στιγμή είναι 14η και στο +5 από τη γραμμή του υποβιβασμού).

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected