Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παντελής Καπετάνος : “Μόνο με συσπείρωση θα ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές στην Κοζάνη, απίστευτες εμπειρίες στη Ρουμανία” (vid)

Στη διαδικτυακή εκπομπή “Focus” και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο μίλησε το βράδυ της Πέμπτης (14/5) ο Παντελής Καπετάνος.

Ο εκ των πρωτεργατών (μαζί με τον αδελφό του, Κώστα) της φετινής επιτυχίας της Κοζάνης και της επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας αλλά και στην κατάκτηση του τίτλου μετά και την οριστική λήξη των πρωταθλημάτων λόγω του κορονοϊού.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019, μίλησε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους νεαρούς παίκτες και ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων για να μπορέσει να μεγαλουργήσει και πάλι ο σύλλογος, που έχει (ομολογουμένως) αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συζήτηση επεκτάθηκε βεβαίως και στην πολυετή καριέρα του και όσα έζησε με την Εθνική ομάδα αλλά και με τις φανέλες του Ηρακλή, της ΑΕΚ, της Ξάνθης και της Βέροιας, ενώ όσον αφορά τον Γηραιό, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον “πληγωμένο” όπως τον χαρακτήρισε λαό, που έχει περάσει τα πάνδεινα ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Για τον “δικέφαλο” είπε πως πλησιάζει η ώρα της δικαίωσης όσον αφορά την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ για τη Ξάνθη έκανε ειδική μνεία στην οργάνωση και τη λειτουργία του συλλόγου, που πηγάζει από την παρουσία του Χρήστου Πανόπουλου.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε βεβαίως και στη σπουδαία καριέρα του στη Ρουμανία, τόσο με τη φανέλα της Στεάουα όσο και της Κλουζ, ενώ ειδική μνεία έγινε στον ιδιόρυθμο αλλά “παθιασμένο” όπως τον χαρακτήρισε Τζίτζι Μπεκάλι, που έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορική ομάδα του Βουκουρεστίου.

Ωστόσο, τα καλύτερα χρόνια τα έζησε στο Κλουζ, εκεί όπου κατέκτησε τίτλο αλλά και την πρωτιά στους σκόρερς, ενώ δεν θα ξεχάσει την αγάπη του κόσμου που ακόμη και τώρα όποτε επισκέπτεται τη χώρα, του τη φανερώνουν σε κάθε περίπτωση.

Τέλος, παρέμβαση έκανε (μετά από πρωτοβουλία της εκπομπής) ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο έμπειρος αμυντικός της Λαμίας ο οποίος κατάγεται από τη Πτολεμαΐδα και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή ως συμπαίκτης του Παντελή Καπετάνου.

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected