Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Νέος προπονητής του Γιούχτα ο Ανέστης Αναστασιάδης

Σε νέα εποχή περνά ο Γιούχτας, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανέστη Αναστασιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 44χρονος προπονητής εργάστηκε τα τελευταία χρόνια στον Ατσαλένιο και στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Μάκης Λυκούδης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα αναλυτή στο νέο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου.

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του ΑΟ Γιούχτα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ανέστη Αναστασιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.
Ο νέος προπονητής του συλλόγου μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας και σε ηλικία μόλις 17 ετών μετακόμισε στην Ισπανία, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια με τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα Β, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες από ένα κορυφαίο ποδοσφαιρικό περιβάλλον.
Με την επιστροφή του στην Ελλάδα φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ για τέσσερα χρόνια, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία στις επαγγελματικές κατηγορίες με τις ομάδες της Κέρκυρας, του Εθνικού Αστέρα, του Ιωνικού, του Παναιτωλικού, της Καλλονής και της Λαμίας, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στα ελληνικά γήπεδα.
Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε τη σεζόν 2021-2022 από τον ΠΟΑ, ενώ ακολούθησε η παρουσία του στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League 2 ως πρώτος βοηθός των Αλέκου Βοσνιάδη και Γιάννη Τάτση. Το 2024 επέστρεψε στον ΠΟΑ, στον πάγκο του οποίου παρέμεινε έως τον Φεβρουάριο του 2026, παρουσιάζοντας σημαντικό έργο.
Με γνώμονα τη φιλοσοφία, τη γνώση και την εργατικότητα που τον διακρίνουν, είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ανέστης Αναστασιάδης ανέφερε:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Γνωρίζω πολύ καλά την ευθύνη που συνοδεύει αυτή την επιλογή και δεσμεύομαι να εργαστώ καθημερινά με αφοσίωση, επαγγελματισμό και πάθος, ώστε να τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη μέσα από τη δουλειά και τα αποτελέσματα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι.”
Παράλληλα στα πλαίσια της στελέχωσης του νέου τεχνικού team ο Ανέστης Αναστασιάδης θα έχει στο πλευρό του και τον Μάκη Λυκούδη στο ρόλο του αναλυτή.
Ο Μάκης Λυκούδης είναι κάτοχος διπλώματος αναλυτή ποδοσφαίρου και βρίσκεται στην τρίτη φάση της σχολής UEFA C, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή του προσπάθεια για βελτίωση και εξειδίκευση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν βρίσκονταν ανά στο πλευρό του κ. Αναστασιάδη στο ΠΟΑ ενώ έχει εργαστεί και ως προπονητής στον Μαραθώνα στην Δαμάστα και τον Ραύκο καθώς επίσης και στα τμήματα υποδομής (Κ17) του Κάντια.”
Με αφορμή την ένταξή του στο staff της ομάδας μας, ο Μάκης Λυκούδης δήλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια του Γιούχτα. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά και να συμβάλω κι εγώ από την πλευρά μου, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Με σκληρή δουλειά, συνεργασία και προσήλωση πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του συλλόγου και του κόσμου του.”

moserlx-gif-1
error: Protected