Κατηγορίες

Με τηλεδιάσκεψη η 2η φάση της Σχολής Προπονητών UEFA C της ΕΠΣ Ημαθίας. Οι οδηγίες

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Ημαθίας, με την οποία γνωστοποιεί στους υποψήφιους προπονητές πως τα θεωρητικά μαθήματα της Σχολής Προπονητών UEFA C που είχε προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας, θα πραγματοποιηθούν με τηλεδιάσκεψη.

Αναλυτικά :

“Αγαπητοί υποψήφιοι προπονητές και προπονήτριες,

Ελπίζουμε να είστε καλά τόσο εσείς, όσο και οι δικοί σας άνθρωποι. Όλοι μας έχουμε διαπιστώσει την επίδραση της πανδημίας του COVID – 19 σε όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Ένα από τα μέτρα προφύλαξης του πληθυσμού της χώρας που έλαβε η Ελληνική Κυβέρνηση στις 8.3.2020 και που άμεσα εναρμονίστηκε η ΕΠΟ στις 9.3.2020 ήταν η αναστολή λειτουργίας των Σχολών Προπονητών.

Με βάση την σημερινή εικόνα που έχει διαμορφωθεί, η ΕΠΟ θεωρεί ότι πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή του πλάνου λειτουργίας της 2ης Φάσης της Σχολής UEFA C στην ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, όπως και στις υπόλοιπες σχολές προπονητών που ακολουθούν. Έτσι, αρχικά θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες παρουσιάσεις των θεωρητικών μαθημάτων (μέσω τηλεδιάσκεψης), στο χρονικό διάστημα της επόμενης εβδομάδας και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες (για το οποίο θα ενημερωθείτε άμεσα) θα γίνουν οι παρουσιάσεις της εξέτασης των πρακτικών θεμάτων και των γραπτών εξετάσεων.

Τα βήματα που θα πρέπει να ακουλουθήσουμε είναι τα παρακάτω:

Εγκατάσταση της εφαρμογής στον υπολογιστή σας (επισυνάπτεται έγγραφο οδηγιών σε μορφή pdf)

Όλοι θα πρέπει να συνδεθούμε για να γίνει το τεστ και οι ρυθμίσεις του στον παρακάτω σύνδεσμο, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος την Τετάρτη 20/5/2020, και ώρα 17:00-18:00:
https://it-121.my.webex.com/join/it

Το 1ο μάθημα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21.05.2020 με ώρα έναρξης στις 16:30 (να μπείτε στο πρόγραμμα στις 16:00) και ώρα λήξης στις 19:00.

Κατά τη διάρκεια της 1ης παρουσίασης θα σας ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα.”

Δείτε εδώ τις οδηγίες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected