Κατηγορίες
Super League 1

Super League : Επικυρώνεται το απόγευμα η επανέναρξη του πρωταθλήματος. Τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα κορονοϊού

Οι ομάδες της Super League αρχίζουν ομαδικές προπονήσεις και στην σημερινή (18/5) τηλεδιάσκεψη θα αποφασιστεί και η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το ΕΘΝΟΣ, η κυβέρνηση έδωσε την έγκριση για να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις και η Λίγκα θα αποφασίσει στην σημερινή τηλεδιάσκεψη (18/5), που θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι αν και πότε θα κάνει επανεκκίνηση.

Η απόφαση για κατ’ εξαίρεση λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων στο διάστημα 18-24 Μαΐου, επί της ουσίας άναψε το πράσινο φως για να αρχίσουν οι ομάδες της Super League να προπονούνται πλέον ομαδικά και όχι σε γκρουπ και στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας αναμένεται να αποφασιστεί και επίσημα η επιστροφή στη δράση.

Ως τώρα όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 6-7 Ιουνίου και σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταρτιστεί, θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τις 19 Ιουλίου και στη συνέχεια να διεξαχθεί και ο τελικός του Κυπέλλου.

Αν ένας ποδοσφαιριστής βρεθεί θετικός στον κορονοϊό θα μπει σε κατ’ οίκον απομόνωση για 14 ημέρες ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα μπουν σε απομόνωση 5 ημερών είτε σε ξενοδοχείο ή σε ξενώνες προπονητικού κέντρου, και θα επιτρέπονται ατομικές προπονήσεις. Στους ποδοσφαιριστές θα γίνουν τεστ την τρίτη και την πέμπτη μέρα εφαρμογής του σχεδίου απομόνωσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected