Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τίτλοι τέλους για τον Θάνο Αθανασιάδη!

Το epsm24.gr συναντήθηκε με τον αρχηγό του Αγροτικού Αστέρα και μας έδωσε μια συνέντευξη για το τέλος της καριέρας σε ηλικία 28 ετών, μάλιστα εξηγώντας τους λόγους που κρεμάει τα παπούτσια του και τους δεσμούς με τον σύνδεσμο της ομάδας «Green Ghetto»

Από πια ηλικία ξεκίνησες να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και σε ποιες ομάδες αγωνίστηκες;

“Ξεκίνησα το 1998 σε ηλικία έξι ετών,τότε έπαιζα στις ακαδημίες του Αία Ευόσμου μέχρι τα 19 μου.Έπειτα πήγα στον Αγροτικό Αστέρα για τρία χρόνια, έφυγα ως ελεύθερος και πήγα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για έξι μήνες. Το 2016 πήγα στην Δόξα Δράμας για έξι μήνες και ενάμιση χρόνο στην ΑΠΕ Λαγκαδά και ξανά γύρισα στην ομάδα της καρδιάς μου τον Αγροτικό Αστέρα.”

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε ανάγκασαν να κρεμάσεις τα παπούτσια σου;

“Ο λόγος που σταματάω είναι ξεκάθαρα βιοποριστικοί λόγοι και με ανάγκασαν να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου.Δεν είχα αρκετό χρόνο για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας και δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα αγωνιστικά όπως επιθυμούσα, πήρα μια απόφαση πολύ απότομα αλλά πιστεύω είναι η σωστή για μένα και την οικογένεια μου. Δεν έκλεισα όπως θα ήθελα τον ποδοσφαιρικό μου κύκλο στην ομάδα. Με στεναχωρεί που έφτασα σε αυτό το σημείο,ξέρω ότι θα μου λείψει πολύ αλλά τα ωραία κάποτε τελειώνουν.”

Ποιες είναι οι στιγμές που δεν θα ξεχάσεις;

“Υπάρχουν πολλές όμορφες στιγμές που δεν θα ξεχάσω,δύο ανόδους με τον Αγροτικό Αστέρα, από την Δ’ στην Γ’ κατηγορία και από την Γ’ στην Β’ εθνική. Επίσης, ήταν ο αποκλεισμός επί της ΑΕΚ στο κύπελλο της Γ’ εθνικης για την προημιτελική φάση, τότε είχα αγωνιστεί σε αυτό τον αγώνα και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ.”

Αγωνίστηκες και στην Β’ εθνική κατηγορία,τι εντυπώσεις σου άφησε;

“Το επίπεδο στη στην Β’ κατηγορία ήταν ανταγωνιστικό και καλύτερο από κάθε άλλη μικρότερη κατηγορία,ήταν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που αντιμετώπισα.υπήρχαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και αξιόλογοι.”

Υπάρχει πιθανότητα να σε δούμε σε άλλη θέση στο διοικητικό κομμάτι του Αγροτικού;

“Ο κύκλος στο ποδόσφαιρο έκλεισε, δεν ξέρω αν κάποια στιγμή βοηθήσω την ομάδα από άλλο πόστο, σίγουρα θα το έχω στο μυαλό μου αλλά είναι ακόμη νωρίς για αυτό το ενδεχόμενο.”

Λίγα λόγια για το Green Ghetto;

“Στα έξι χρόνια που ήμουν στο σύλλογο δεν υπήρχε παιχνίδι που να μην έδωσαν το «παρών» στη κερκίδα και στο Κοντικάκης αλλά και στα εκτός. Μας στήριζαν και στις καλές αλλά και στις κακές στιγμές. Αγωνίστηκα και για αυτούς και να θυμούνται ότι θα είμαι ένας από αυτούς. Οι φίλαθλοι της ομάδας είναι φοβεροί,στηρίζουν γενικά και σε άλλα θέματα, όπως φιλανθρωπίες,αιμοδοσίες και βοηθάνε διάφορα συσσίτια στον Έυοσμο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected