Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

Κυπελλούχος Θεσσαλίας η Αγχίαλος, παραιτήθηκε της διαδικασίας ο Θησέας Αγριάς

Με μία αιφνιδιαστική ανακοίνωση η ΕΠΣ Θεσσαλίας έκανε γνωστό ότι σήμερα επρόκειτο να γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου της Ένωσης, ωστόσο τελικά αυτό δεν έγινε αφού ο Θησέας Αγριάς παραιτήθηκε, με αποτέλεσμα η Αγχίαλος να προκύπτει ως η ομάδα που θα συνεχίσει στο κύπελλο Ελλάδας!

Όπως αναφέρει το magnesianews, η ΕΠΣΘ ανακοίνωσε ότι σήμερα 21 Μαΐου, στα γραφεία της, προσήλθαν οι εκπρόσωποι των Σωματείων – Μελών της Θησέας Αγριάς και ΦΘ Αγχίαλος, με επικεφαλής τους Προέδρους κκ Αραμπατζή Νικόλαο και Παπουτσή Ιωάννη, για την κλήρωση που θα αναδείκνυε τον Κυπελλούχο ΕΠΣΘ 2019-2020, κατόπιν σχετικής αποφάσεως της ΕΠΟ.

Προ της διενέργειας αυτής ο Πρόεδρος του Θησέα Αγριάς διατύπωσε την απόφαση του ΔΣ, όπως παραιτηθεί η ομάδα του Θησέα Αγριάς από την κλήρωση, οπότε και κατόπιν τούτου ως Κυπελλούχος ΕΠΣΘ 2019-2020 αναδεικνύεται η ομάδα ΦΘ Αγχίαλος. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η πλευρά του Θησέα Αγριάς έθεσε θέμα διεξαγωγής αγώνα για την ανάδειξη κυπελλούχου, κάτι που η ΕΠΣΘ δεν δέχθηκε, οπότε και παραιτήθηκε από τη διαδικασία κλήρωσης.

«Η ΕΠΣΘ εύχεται και στα δύο Σωματεία – Μέλη της καλλίστη πορεία την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected