Κατηγορίες
Αθλήματα

“Rookie” της χρονιάς ο Ημαθιώτης, Δημοσθένης Ταραμονλής!

Ο Δημοσθένης Ταραμονλής αναδείχθηκε κορυφαίος πρωτοετής αθλητής στην περιφέρεια Atlantic, όπου συγκαταλέγονται τα πανεπιστήμια 5 πολιτειών του κολεγιακού συστήματος των ΗΠΑ.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνδυάστηκε η πρώτη χρονιά του Ταραμονλή στο Radford University, καθώς κέρδισε το βραβείο Rookie of the Year της Atlantic region από την ITA (Intercollegiate Tennis Association). Στην Atlantic region συγκαταλέγονται τα πανεπιστήμια των πολιτειών Virginia, West Virginia, Maryland, Delaware και Pennsylvania.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Tαραμονλής ξεκίνησε τη σεζόν του από το φθινόπωρο και άμεσα ξεκίνησαν και οι επιτυχίες. Η πρώτη ήρθε στα διπλά, όπου συνεργάστηκε με τον Andres Silva και κέρδισαν το Big South Invite. Κατά τη διάρκεια της spring season κέρδισε τα 8 από τα 9 παιχνίδια που έδωσε στα μονά, ενώ στα διπλά, ξανά με συμπαίκτη τον Silva, παρέμεινε αήττητος (9-0).

Παρά το γεγονός πως ήταν “rookie” στην ομάδα, ο Ταραμονλής ήταν ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στη φετινή της επιτυχία και στο καλύτερο ξεκίνημα που κατέγραψε στην πρόσφατη ιστορία του, κερδίζοντας τα 10 από τις 11 πρώτες συναντήσεις του στη χρονιά.

Δεν ήταν η μόνη σημαντική βράβευση για τον Έλληνα αθλητή, που κέρδισε επίσης το “Freshman of the Year Award” σε όλες τις ομάδες του Radford University.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected