Κατηγορίες
Basket

Την επανεκκίνηση της Ακαδημίας του ανακοίνωσε ο Φίλιππος Βέροιας

Μετά από δύο μήνες μπασκετικής απραξίας, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού επιτρέπει την είσοδο των συλλόγων και κατ’ επέκταση των αθλητών/τριων στις Αθλητικές εγκαταστάσεις, με συγκεκριμένα πρωτόκολλα υγιεινής.

Η ανακοίνωση :

“Σε πρώτη φάση δικαίωμα έναρξης αθλητικών δραστηριοτήτων έχουν αθλητές γεννημένοι μέχρι 31/12/2007.

Οι μικρότεροι σε ηλικία δεν χρειάζεται να απογοητευθούν. Θα είναι οι επόμενοι ελπίζουμε άμεσα που θα ενταχθούν στην οργανωμένη αθλητική δράση.

Το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει όλους μας είναι η υγεία. Για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε πάλι την αθλητική μας δραστηριότητα, πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιους κανόνες.

1ο βήμα : Διαβάζουμε τον ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΚΆΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ.

2ο βήμα : Ενημερωνόμαστε με τις Διευκρινιστικές Οδηγίες περί της συμπλήρωσης του εντύπου «Ιατρικό Ιστορικό για αθλητές/ τριες, αθλούμενους/ες και τεχνικό προσωπικό»

3ο βήμα : Εκτυπώνουμε και συμπληρώνουμε το έντυπο ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

4ο βήμα : Εκτυπώνουμε τα έντυπα Α) ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ & Β) ΕΝΤΥΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥ-ΗΣ και πηγαίνουμε στον Ιατρό (γενικό ιατρό, παθολόγο, καρδιολόγο, πνευμονολόγο και συναφείς ειδικότητες), ο οποίος τα συμπληρώνει και μας τα επιστρέφει ως αποδεικτικό υγιής κατάστασης του αθλούμενου/ης για την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση. Τα έντυπα αυτά πρέπει ο αθλητής/τρια να τα προσκομίσει στον προπονητή κάθε τμήματος από Δευτέρα 25/5/2020 και μετά από συνεννόηση με τους προπονητές των τμημάτων.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται, καιρού επιτρέποντος, στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις και σύμφωνα με όλα τα μέτρα ασφαλείας (αποστάσεις, απολυμαντικά, κλπ_).

Βασικό μέλημα του αθλητή /τριας είναι η σωστή αποτύπωση του ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΚΑΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους προπονητές σας ενώ συνεχής ενημέρωση θα υπάρχει μέσα απο την επίσημη σελίδα του συλλόγου, την επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook καθώς και απο τις ομάδες που έχουν δημιουργεί ή θά δημιουργηθούν στο Viber.

Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε σχετικό με τα μέτρα ασφαλούς άθλησης και τις φόρμες ιατρικού περιεχομένου μέσα από την επίσημη σελίδα της ΓΓΑ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected